Palazzo

Den Bosch
Van € 180.950 tot € 1.325.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 135 (64 beschikbaar)
  • Wonen 31 tot 255 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3
Blikvanger Nieuwe energiezuinige appartementen in het hart van Paleiskwartier!

Project Palazzo

Een unieke kans, het laatste appartementenplan van het Paleiskwartier is in verkoop!

Bekijk de projectwebsite (woneninpalazzo) voor alle informatie, zoals beschikbaarheid, prijslijst, tekeningen, brochure, technische omschrijving. Via de projectwebsite maakt u een persoonlijk account aan en kunt u ook uw inschrijving voor specifieke bouwnummers opgeven. Zijn er vragen? Neem gerust contact met ons op.

Paleiskwartier nadert zijn voltooiing, dus heeft u altijd al op het Paleiskwartier willen wonen in een nieuwbouwappartement, lees dan snel verder.

Binnenkort starten wij met de verkoop van 135 stijlvolle appartementen in PALAZZO.

PALAZZO is ontworpen als een paleis op een voetstuk geplaatst rondom een groene binnentuin. Met speelse architectuur en verrassend kleurrijke gevelbekleding krijgt PALAZZO warmte en allure op deze prachtige locatie in het hart van Paleiskwartier.

Het wordt bijzonder fijn wonen in PALAZZO met een ruime diversiteit aan appartementen. Denk daarbij aan compacte studio’s, erg geschikt voor starters, maar ook 2- 3- en 4- kamer appartementen. Er is dus een grote variatie aan oppervlaktes (circa 30 tot 255 m²). De indicatieve verkoopprijzen starten vanaf € 215.000,= v.o.n.. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, van een (frans) balkon tot ruim (dak-)terras, met mooi uitzicht over het groen of het water. Uw auto en/of fiets parkeert u in de kelder.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 135 huizen in dit project zijn er nog 64 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Palazzo

Van € 180.950 tot € 1.325.000 v.o.n.