GO-070

Den Haag
Van € 553 tot 1.250 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 268 (1 beschikbaar)
 • Wonen 23 tot 78 m²
 • Aantal kamers 1 tot 3

Project GO-070

Maar liefst 268 appartementen met huurprijzen variërend van € 553 tot € 1.250 per maand, exclusief servicekosten en parkeren.

Aan de Neherkade in Den Haag kun je straks fantastisch wonen. Hier bouwen we namelijk aan GO Apartments. GO 070 is een appartementengebouw met 268 huurappartementen en veel voorzieningen waar je als bewoner gebruik van mag maken. GO ligt ideaal. Je woont hier rustig, maar dan wel met alles binnen handbereik. En dat maakt het plan perfect voor studenten, expats en young professionals. Er zijn legio voorzieningen op loopafstand en je bent zo op de uitvalswegen. Behoefte aan meer stad? GO! Den Haag Station Hollands Spoor én het centrum liggen op circa 6 minuten fietsafstand.

GO 070 telt 16 verdiepingen. Het imposante gebouw maakt straks een stoer statement aan de kade. En moet je je eens voorstellen hoe het uitzicht zal zijn. Binnen leven met de stad in het zicht. Het aanbod van GO Apartments is gevarieerd. Er zijn 268 appartementen die we verdelen in een type Studio’s, Medium Studio’s & appartementen en Large appartementen. De woonoppervlaktes variëren van circa 23 tot 78 m2.

GO Apartments heeft 57 parkeerplaatsen en 20 scooterparkeerplaatsen op maaiveldhoogte. Je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling op de 1e verdieping. Hier vind je ook de oplaadpunten voor elektrische fietsen. Aantrekkelijk? Einde van dit jaar is de bouw klaar. Meld je aan als belangstellende voor GO Apartments, dan houden we je op de hoogte.

Er komt een mooie mix van sociale huur (30%) en vrije sector huur. Echt voor elk wat wils dus. Van Studio’s, Medium Studio’s & appartementen en Large appartementen, je vindt het hier allemaal. De woonoppervlaktes variëren van circa 23 tot 78 m2. Op de begane grond zijn 2 commerciële ruimtes waarvan we hopen dat zich hier een leuke koffiebar vestigt.

Ben jij student, expat of young professional en zoek je een mooie appartement in Den Haag? Einde van dit jaar is de bouw klaar. Meld je aan als belangstellende voor GO Apartments, dan houden we je op de hoogte.

In het gebouw komen allerlei voorzieningen. Op de 11e verdieping geniet je van de ‘rooftop lounge’. Hoe tof is dat! Hiervandaan kijk je uit op de stad. Er zijn intieme plekken om te loungen en te zonnen en we creëren ruimte om met elkaar het weekend te vieren. In de plantenbakken is ruimte voor gezamenlijke urban farming.

Verder komen er elektrische deelauto’s die je kunt huren en op de 1e verdieping maken we een gemeenschappelijke studie-/loungeruimte. Je was doe je in de wasserette op de begane grond en voor je pakketjes zijn er bring-me-boxen. Zijn we er dan? Bijna. We regelen supersnelle wifi voor je en in het gebouw is een huismeester aanwezig. GO and enjoy!

Ga naar de projectwebsite, kijk er lekker rond en registreer je voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Vanaf de zomer start de verhuur.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 268 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • GO 070 Medium appartementen

  Portiekwoning € 800 /mnd
  • wonen 48 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Laakweg 20 J 48 m² wonen 1 kamer € 800 /mnd
 • GO 070 Large appartementen

  Portiekwoning Van € 865 tot 1.250 /mnd
  • wonen 61 tot 78 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Laakweg 20 C Verhuurd 70 m² wonen 3 kamers € 1.030 /mnd
 • GO 070 Studio's

  Studentenkamer Van € 553 tot 570 /mnd
  • wonen 23 tot 37 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Laakweg 20 G Verhuurd 24 m² wonen 1 kamer € 557 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

GO-070

Van € 553 tot 1.250 /mnd