The Parc House

Den Haag
Van € 800.000 tot € 2.000.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (geen beschikbaar)

Project The Parc House

WAAR WONEN RESIDEREN WORDT: THE PARC HOUSE

Geen concessies aan kwaliteit en wooncomfort. Dat was en is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van The Parc House aan de Parkweg 9 in het Van Stolkpark Den Haag. Deze nieuw te bouwen appartementen-villa past daarmee naadloos in de rijke traditie van misschien wel het fraaiste gedeelte van de residentie.
De wijk ademt nog altijd de rust en kalmte van zo’n honderd jaar geleden. Met die ijkpunten als leidraad ontwierpen de architecten een totaal nieuwe creatie. Tien villa-appartementen, variërend van 100 m2 tot zelfs 240 m2. Omringd door een eveneens geheel nieuw ontworpen en ingerichte tuin. Dit is wonen in optima forma.

PRACHTIGE ARCHITECTUUR OMLIJST DOOR GROEN EN PRIVÉTUIN

The Parc House is nadrukkelijk niet ontworpen volgens de fin-de-siècle architectuur in het Van Stolkpark. De architecten kozen juist voor een modern klassieke vormgeving, geheel passend bij de chique uitstraling van deze wijk.
Dat leidde tot onder andere zeer grote raampartijen en royale terrassen en/of veranda’s. Zeker zo kenmerkend is de ruime aanwezigheid van groen. The Parc House wordt volledig omgeven door een onder architectuur aangelegde tuin. Bomen worden verplaatst of vervangen. Zo ontstaat een groene oase met een rijke variëteit, een heerlijk en beschutte plek met volop privacy.

EEN EERSTE BLIK VAN BOVEN TOONT METEEN DE WOONKWALITEIT VAN DIT DEEL VAN DEN HAAG

Rond 1870 zocht de Rotterdamse advocaat Van Stolk contact met de toen zeer gerenommeerde landschapsarchitect Zocher. Hij had tussen Den Haag en Scheveningen een stuk land verworven. Hier verrees langzaam maar zeker het unieke villapark dat we nu kennen. De grandeur van toen is hier nu nog altijd voelbaar.

De panden en lanen ademen geschiedenis. De wijk (die het predikaat ‘beschermd stadsgezicht’ draagt) grenst aan het prachtige Westbroekpark. Bewoners, wandelaars en natuurliefhebbers halen hun hart op in de naastgelegen parken. En natuurlijk is er het Statenkwartier, met ‘de Fred’ als kloppend hart. Het strand en de duinen liggen vlakbij evenals het centrum van de residentie. Wandelen, winkelen, wonen met sfeer. Hier komt alles tezamen.

THE PARC HOUSE:
– Nieuwbouw van modern klassieke villa-appartementen
– 9 Villa-appartementen van circa 100 tot 175 m² met terras
– 1 Penthouse van circa 240 m² met royaal terras
– Ondergrondse parkeerplaatsen en bergingen
– Omgeven door nieuw ontworpen tuin
– Nabij Statenkwartier, Westbroekpark, strand en duinen
- Planning start verkoop medio 2022
- Prognose start bouw 2022

Villa-appartementen op een locatie als deze, het zijn woonkansen die niet elke dag voorbij komen. Zeker als u wilt wonen op een unieke locatie als deze, met toch al het beste van Den Haag om de hoek?

U wilt een woning mèt parkeergelegenheid? U wilt het modernste wooncomfort met aandacht voor duurzaamheid in een monumentale en groene omgeving?
Laat dan uw persoonlijke gegevens achter op de project website. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Het verzekert u ervan dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rond The Parc House.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 10 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Frisia Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

The Parc House

Van € 800.000 tot € 2.000.000 v.o.n.