ZUIDKADE, de Zuid

Den Haag Verkoop gestart
Van € 693.000 tot € 1.834.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 42 (42 beschikbaar)
 • Wonen 86 tot 222 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
Blikvanger Start verkoop 21 april 2022! Schitterend wonen aan zee!

Project ZUIDKADE, de Zuid

ZUIDKADE, LEVS APPARTEMENTEN

Donderdag 14 april start om 12.00 uur de online verkoop van de appartementen van ZUIDKADE. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk inschrijven voor een bouwnummer! De inschrijfperiode loopt door tot en met zondag 24 april 23.59 uur. Hierna zal De Zuid CV de woningen gaan toewijzen.

Op donderdagavond 21 april 2022 organiseren wij een verkoopevenement voor de 75 luxe appartementen in ZUIDKADE. Dit evenement zal plaatsvinden aan de Hellingkade, naast DE ZUID Gallery. Wil je langskomen? Meld je dan aan via de projectwebsite!

ZUIDKADE is het derde deelplan van het nieuwbouwproject DE ZUID in Den Haag Scheveningen. De appartementen liggen direct aan de kade met uitzicht over de zee, het strand en de haven. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Hier woon je heerlijk uit de wind, maar in de zon. Vlakbij de duinen, het strand en de zee. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

In ZUIDKADE komen op de begane grond commerciële ruimten, op de eerste t/m vijfde verdieping komen 75 luxe appartementen en penthouses met een woonoppervlakte van ca. 85 tot ca. 223 m2 groot! De luxe appartementen hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over de haven, de zee of de duinen, maar aan de achterkant over de gezamenlijke binnentuin! Naast de luxe appartementen komen er ook nog prachtige en bijzondere herenhuizen, welke later in verkoop gaan.

UNIEKE LOCATIE DE ZUID

DE ZUID ligt pal aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Aan de ene kant de zee, het strand en de duinen, aan de andere kant in de directe nabijheid het gezellige Statenkwartier, gevarieerde winkelstraten en restaurants en de historische binnenstad van den Haag. Het nieuwbouwproject ZUIDKADE ligt direct aan de haven, naast het gerealiseerde ZUIDHAVEN en ZUIDDUIN. Geniet hier van de mooie zonsondergangen, frisse zeelucht, in slaap vallen met het geluid van de golven en de leukste strandfeestjes in de zomer. En leven op het strand is niet alleen gezond voor je omdat je meer buiten bent, het is ook positief voor je geest. Dit, in combinatie met de visserij en de watersport, maken DE ZUID tot een unieke sfeervolle woonlocatie.

Je zit zo in het centrum of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is DE ZUID goed bereikbaar.

Eerste rang
De Volvo Ocean Race, traditionele Nieuwjaarsduik, Vlaggetjesdag, de Nationale Reddingbootdag en de North Sea Regatta inshore races. Het is slechts een greep uit de evenementen die op Scheveningen worden georganiseerd. Allemaal op loopafstand van DE ZUID. Als bewoner zijn je plaatsen op de eerste rang dus gereserveerd.

DE APPARTEMENTEN

De 75 appartementen van ZUIDKADE gaan binnenkort in verkoop. In het gehele plan zitten maar liefst 21 woningtypes. De type namen zijn gebaseerd op het feit dat het ene deel van het gebouw LEVS Architecten heeft ontworpen en het andere deel van het gebouw ZECC Architecten. De woningtype namen refereren dus naar het gebouw deel en het gemiddelde aantal woonoppervlakte van dat woningtype.

Hieronder vindt u de LEVS appartementen:

LEVS 92 | Type I | bnrs. 81, 83, 85, 87
Vanuit je woonkamer heb je uitzicht op de haven van Scheveningen, een levendig uitzicht dat nooit gaat vervelen door de aan- en afvarende vissersboten en plezierjachten. Deze ruime woningen zijn maar liefst circa 85 tot 92 m² groot! De appartementen zijn zeer efficiënt ingedeeld en zijn gelegen op de 1ste tot en met de 4e verdieping. De living met erker aan de havenzijde zorgt met de grote raampartijen voor een fenomenaal uitzicht. De appartementen hebben twee slaapkamers grenzend aan een eigen balkon en liggen op het zuiden. Hier heb je het vakantiegevoel in eigen huis.

LEVS 102 | Type 1 | bnrs. 50, 52, 54, 56
Woningtype LEVS 102 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 102 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een zeer grote buitenruimte aan de achterzijde van de woning, heerlijk op de zon georiënteerd. Aan de voorzijde hebben de woningen een grote gevelpui die opengeschoven kan worden. Hierdoor haal je het buitengevoel heerlijk naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 108 | Type 1-SP | bnr. 68, 79
Woningtype LEVS 108 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 105 tot 111 m². Daarnaast hebben de appartementen ook een erker aan de voorkant met een prachtig uitzicht op de Eerste Haven en de zee. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 117 | Type L | bnr. 71, 73, 75, 77
Woningtype LEVS 117 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 112 tot 119 m². Daarnaast hebben bouwnummers 71, 73 en 75 ook een erker met een prachtig uitzicht over de Eerste Haven en de zee. Bouwnummer 77 heeft zelfs een extra balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 121 | Type L-sp | bnr. 70, 72, 74, 76
Woningtype LEVS 121 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 118 tot 125 m². Daarnaast hebben bouwnummers 70 en 72 een erker met een prachtig uitzicht op de eerste haven en de zee. Bouwnummer 74 heeft zelfs een extra balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd. Zou je de woning anders ingedeeld willen hebben? Géén probleem, bespreek de mogelijkheden met de makelaar!

LEVS 123 | Type C | 69, 80
Woningtype LEVS 123 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 123 m². Daarnaast hebben de appartementen een erker aan de voorzijde van de woning met een prachtig uitzicht op de Eerste Haven en de zee. De woningen zijn erg licht door de grote raampartijen en de doorzonindeling. Bouwnummer 80 heeft zelfs extra ramen in de zijgevel. Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 135 | Type Fk | bnr. 59, 61, 63, 65, 67
Woningtype LEVS 135 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 135 m². Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Aan de voorzijde hebben de woningen ook nog een grote gevelpui die opengeschoven kan worden, hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 146 | Type J | 49, 51, 53, 55
Woningtype LEVS 146 beschikt over twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 140 tot 149 m². Daarnaast hebben bouwnummers 49, 51 en 53 ook een erker met een prachtig uitzicht op de Eerste Haven en de zee. Bouwnummer 55 heeft zelfs een extra balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd.

LEVS 147 | Type U | bnr. 82, 84, 86, 88
Vanuit jouw huis naar het Zuiderstrand lopen, uitkijken op de bedrijvigheid van de haven of een drankje drinken bij de plaatselijke horeca. Dat kan in DE ZUID! Wordt jouw nieuwe adres Hellingkade in Den Haag Scheveningen? Deze woningen liggen aan de Derde Haven en hebben een totale woonoppervlakte van ca. 139 tot 153 m². Daarnaast heb je ook een riante buitenruimte op het Zuidwesten van ca. 14 m2. Hier heb je genoeg ruimte om bijvoorbeeld een lekker wijntje te drinken of gezellig een hapje te eten. Bouwnummer 88 heeft zelfs nog een balkon aan de voorzijde van ca. 5 m².
Op de begane grond tot en met de 4e verdieping komen de luxe appartementen type LEVS 147 met een woonoppervlakte van ca. 139 tot wel 153 m². Deze woningen zijn ruim ingedeeld. Je komt binnen in de ruime hal, waarna je doorloopt naar de riante living. Door de enorme glaspui en erker komt er enorm veel licht de woning binnen vallen. Daarnaast beschikt de woning, als een van de weinigen, over raampartijen in de zijgevel. De drie slaapkamers en badkamer zijn heerlijk afgesloten van de woonkamer, zodat je volop privacy hebt.

LEVS 192 | Type Fg | bnr. 58, 60, 62, 64, 66
Woningtype LEVS 192 beschikt over drie ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, twee luxe badkamers en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 192 m². Aan de achterzijde van de woningen bevinden zich de ruime buitenruimtes, heerlijk op de zon georiënteerd. Aan de voorzijde hebben de woningen een grote gevelpui die opengeschoven kan worden, hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de inpandige buitenruimte, deze loggia biedt mooie vergezichten over de zee en de haven van Scheveningen. Je zit heerlijk beschut zodat je het hele jaar door van buiten kan genieten.

LEVS 213 | Type Z | bnr. 57, 78, 89
Woningtype LEVS 213 beschikt over vier ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Bouwnummers 78 en 89 hebben er zelfs nog een badkamer bij. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 207 tot 219 m². De appartementen hebben naast de zeer grote buitenruimte aan de achterzijde, ook een riante buitenruimte aan de voorzijde. Hierdoor kun je op ieder moment van de dag genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Aan de voorzijde hebben de woningen ook nog een grote gevelpui die opengeschoven kan worden, hierdoor haal je het buitengevoel naar binnen! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de buitenruimte, heerlijk op de zon georiënteerd. Zou je de woning anders ingedeeld willen hebben? Géén probleem, bespreek de mogelijkheden met de makelaar!

Heb je interesse in Zuidkade? Schrijf je in op de projectwebsite en blijf op de hoogte!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 42 huizen in dit project zijn er nog 42 beschikbaar

 • LEVS 135

  Portiekwoning en penthouse Van € 898.000 tot € 984.500 v.o.n.
  • wonen 137 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 135 (Bouwnr. 59) Onder optie 137 m² wonen 3 kamers € 898.000 v.o.n.
  LEVS 135 (Bouwnr. 61) Onder optie 137 m² wonen 3 kamers € 908.000 v.o.n.
  LEVS 135 (Bouwnr. 63) Onder optie 137 m² wonen 3 kamers € 919.000 v.o.n.
  LEVS 135 (Bouwnr. 65) Onder optie 137 m² wonen 3 kamers € 934.000 v.o.n.
  LEVS 135 (Bouwnr. 67) Onder optie 137 m² wonen 3 kamers € 984.500 v.o.n.
 • LEVS 147

  Portiekwoning Van € 1.004.000 tot € 1.097.000 v.o.n.
  • wonen 140 tot 156 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 147 (Bouwnr. 48) Onder optie 156 m² wonen 4 kamers € 1.097.000 v.o.n.
  LEVS 147 (Bouwnr. 82) Onder optie 147 m² wonen 4 kamers € 1.015.000 v.o.n.
  LEVS 147 (Bouwnr. 84) Onder optie 147 m² wonen 4 kamers € 1.026.000 v.o.n.
  LEVS 147 (Bouwnr. 86) Onder optie 147 m² wonen 4 kamers € 1.036.000 v.o.n.
  LEVS 147 (Bouwnr. 88) Onder optie 140 m² wonen 4 kamers € 1.004.000 v.o.n.
 • LEVS 192

  Portiekwoning en penthouse Van € 1.410.000 tot € 1.523.000 v.o.n.
  • wonen 197 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 192 (Bouwnr. 58) Onder optie 197 m² wonen 5 kamers € 1.410.000 v.o.n.
  LEVS 192 (Bouwnr. 60) Onder optie 197 m² wonen 5 kamers € 1.423.000 v.o.n.
  LEVS 192 (Bouwnr. 62) Onder optie 197 m² wonen 5 kamers € 1.447.000 v.o.n.
  LEVS 192 (Bouwnr. 64) Onder optie 197 m² wonen 5 kamers € 1.495.500 v.o.n.
  LEVS 192 (Bouwnr. 66) Onder optie 197 m² wonen 5 kamers € 1.523.000 v.o.n.
 • LEVS 102

  Portiekwoning Van € 748.000 tot € 780.000 v.o.n.
  • wonen 104 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 102 (Bouwnr. 50) Onder optie 104 m² wonen 3 kamers € 751.500 v.o.n.
  LEVS 102 (Bouwnr. 52) Onder optie 104 m² wonen 3 kamers € 748.000 v.o.n.
  LEVS 102 (Bouwnr. 54) Onder optie 104 m² wonen 3 kamers € 765.000 v.o.n.
  LEVS 102 (Bouwnr. 56) Onder optie 104 m² wonen 3 kamers € 780.000 v.o.n.
 • LEVS 117

  Portiekwoning Van € 844.000 tot € 876.000 v.o.n.
  • wonen 113 tot 120 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 117 (Bouwnr. 71) Onder optie 120 m² wonen 4 kamers € 844.000 v.o.n.
  LEVS 117 (Bouwnr. 73) Onder optie 120 m² wonen 4 kamers € 858.000 v.o.n.
  LEVS 117 (Bouwnr. 75) Onder optie 120 m² wonen 4 kamers € 876.000 v.o.n.
  LEVS 117 (Bouwnr. 77) Onder optie 113 m² wonen 4 kamers € 846.500 v.o.n.
 • LEVS 121

  Portiekwoning Van € 872.000 tot € 904.000 v.o.n.
  • wonen 118 tot 125 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 121 (Bouwnr. 70) Onder optie 125 m² wonen 4 kamers € 887.000 v.o.n.
  LEVS 121 (Bouwnr. 72) Onder optie 125 m² wonen 4 kamers € 897.000 v.o.n.
  LEVS 121 (Bouwnr. 74) Onder optie 118 m² wonen 4 kamers € 904.000 v.o.n.
  LEVS 121 (Bouwnr. 76) Onder optie 118 m² wonen 4 kamers € 872.000 v.o.n.
 • LEVS 146

  Portiekwoning Van € 989.500 tot € 1.036.000 v.o.n.
  • wonen 142 tot 152 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 146 (Bouwnr. 49) Onder optie 152 m² wonen 3 kamers € 1.006.000 v.o.n.
  LEVS 146 (Bouwnr. 51) Onder optie 152 m² wonen 3 kamers € 1.016.000 v.o.n.
  LEVS 146 (Bouwnr. 53) Onder optie 152 m² wonen 3 kamers € 1.036.000 v.o.n.
  LEVS 146 (Bouwnr. 55) Onder optie 142 m² wonen 3 kamers € 989.500 v.o.n.
 • LEVS 92

  Portiekwoning Van € 693.000 tot € 730.000 v.o.n.
  • wonen 86 tot 93 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 92 (Bouwnr. 81) Onder optie 93 m² wonen 3 kamers € 719.000 v.o.n.
  LEVS 92 (Bouwnr. 83) Onder optie 93 m² wonen 3 kamers € 730.000 v.o.n.
  LEVS 92 (Bouwnr. 85) Onder optie 86 m² wonen 3 kamers € 693.000 v.o.n.
  LEVS 92 (Bouwnr. 87) Onder optie 86 m² wonen 3 kamers € 703.500 v.o.n.
 • LEVS 213

  Penthouse Van € 1.708.000 tot € 1.834.000 v.o.n.
  • wonen 213 tot 222 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 213 (Bouwnr. 57) 222 m² wonen 5 kamers € 1.834.000 v.o.n.
  LEVS 213 (Bouwnr. 78) Onder optie 215 m² wonen 5 kamers € 1.741.000 v.o.n.
  LEVS 213 (Bouwnr. 89) Onder optie 213 m² wonen 5 kamers € 1.708.000 v.o.n.
 • LEVS 108

  Portiekwoning Van € 789.000 tot € 821.000 v.o.n.
  • wonen 106 tot 112 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 108 (Bouwnr. 68) 112 m² wonen 3 kamers € 821.000 v.o.n.
  LEVS 108 (Bouwnr. 79) Onder optie 106 m² wonen 3 kamers € 789.000 v.o.n.
 • LEVS 123

  Portiekwoning Van € 925.000 tot € 930.000 v.o.n.
  • wonen 124 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  LEVS 123 (Bouwnr. 69) Onder optie 124 m² wonen 3 kamers € 925.000 v.o.n.
  LEVS 123 (Bouwnr. 80) Onder optie 124 m² wonen 3 kamers € 930.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 079-3238838

Frisia Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-8200942
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing