Herengracht - No. 9

Den Haag
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (geen beschikbaar)

Project Herengracht - No. 9

Uitzonderlijk luxe appartementen achter een monumentale gevel

NU IN DE VERKOOP, 3 UITERST LUXE APPARTEMENTEN EN 1 UNIEK PENTHOUSE.

Loft-style appartementen met de flair van een wereldstad die voldoen aan de hoogste standaarden tref je niet snel. Als zulke woningen ook nog zijn voorzien van de meest exclusieve materialen en toepassingen, zich bevinden op een bijzondere locatie in een van Europa’s groenste steden, kan men gerust spreken van een zeldzaamheid. Ze zijn binnenkort beschikbaar en direct turn-key te betrekken, met oppervlaktes tussen de 152 en 221 m2. Appartement 9B op de 2e etage is nu in verkoop, de overige appartementen volgen binnenkort.

Achter een indrukwekkende monumentale gevel is het voormalig handelskantoor van R.S. Stokvis & Zonen omgevormd tot 3 unieke loft-style appartementen en 1 exclusief penthouse. En wel op zo’n manier dat de oorspronkelijke functie van een statig handelskantoor nog steeds voel- en zichtbaar is. Direct achter de gevel bevindt zich een uit staal en glas opgetrokken tweede gevel. De woningen zijn opgebouwd uit de meest hoogwaardige materialen, voorzien van lange zichtlijnen en authentieke elementen. De sfeer van de oorspronkelijke bestemming blijft door de originele details en het extreem ruimtelijke karakter in alle woonlagen goed behouden. Dat is dan ook precies de opzet van deze vier uiterst luxe woningen aan de Herengracht: achter de bronzen deuren van dit Rijksmonument schuilt een wereld van tijdloze exclusiviteit.

Interesse
Heeft u interesse in een van de woningen? We vertellen er graag snel meer over. Naar verwachting start de verkoop al in januari 2022. Op de projectwebsite krijgt u alvast een preview van dit unieke project (de link hiernaartoe treft u ook onderaan deze pagina aan). Hier vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden om vrijblijvend op de hoogte te blijven van verdere details en de start verkoop.

Herengracht: de wereld om de hoek
De Herengracht heeft een perfecte ligging nabij uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bovendien op een steenworp afstand van het Centraal Station met rechtstreekse verbindingen naar België?, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

In 7 minuten bent u ook bij station Hollands Spoor. Vanaf hier vertrekken 2 maal per week nachttreinen met directe verbindingen naar Europese steden als Praag, Wenen, Venetië?, Innsbruck, Verona en Milaan. Voor wie liever vliegt: de Herengracht bevindt zich op 20 kilometer van Rotterdam The Hague Airport en 45 kilometer vanaf Schiphol. De wereld ligt er letterlijk om de hoek.

Den Haag: stad van stand en strand
In het oude deel van de stad struikelt u over bezienswaardigheden van internationale allure. Den Haag telt 1163 Rijksmonumenten, waarvan 818 in het centrum. Flaneer ontspannen over het Binnenhof met zijn 13e-eeuwse Ridderzaal, slenter over het Lange Voorhout of langs Paleis Noordeinde. Den Haag ligt als enige Nederlandse stad op fietsafstand van zee; aan de 11 kilometer lange kustlijn komt u in elk jaargetij tot rust.

Algemeen
De door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Wij hebben dit met grote zorg samengesteld, desondanks aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid, actualiteit of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Projectfase
In voorbereiding
Verwachte start verkoop : januari 2022
Verwachte oplevering: januari 2022

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 4 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Plink Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 070-3551100
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Herengracht - No. 9

Prijs op aanvraag