Thuis aan de Welle

Deventer Verkoop gestart
€ 845.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 29 (1 beschikbaar)
 • Wonen 158 m²
 • Aantal kamers 5

Project Thuis aan de Welle

STADS WONEN AAN DE IJSSEL

Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 29 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel.

Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze woonklaar op een hoogwaardig niveau opgeleverd worden. Er hoeft eigenlijk niets meer te gebeuren. Bij de koopsom van deze moderne appartementen zijn de vloeren, keuken, sanitair, stucwerk en schilderwerk inbegrepen.
De ligging aan de IJssel, met veel groen in de directe omgeving spreekt aan. Wonen aan het water is zowel dynamisch als rustgevend. De appartementen bieden een prachtig uitzicht over de IJssel, optimaal mogelijk gemaakt door de doordachte architectuur. Het binnenterrein biedt ruimte voor parkeren, ontspannen en ontmoeten. Met de binnenstad, alle voorzieningen en volop levendigheid op loopafstand. Maar ook met de natuur nooit ver weg.

Bij Thuis aan de Welle is elk appartement anders en is de keuze groot in oppervlaktes, ligging en prijzen. Wat de 29 appartementen met elkaar gemeen hebben, is dat ze modern, sfeervol en comfortabel zijn en bovendien fraai afgewerkt. Er zit al veel bij de prijs inbegrepen. Met behulp van de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u alle appartementen bekijken. Ook vindt u er plattegronden, fraaie impressies, prijsindicaties en informatie over de afwerking van de appartementen. Bekijk ze allemaal en stelt u zich eens voor dat u hier straks echt kunt gaan wonen…

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.

Foto's

Omgeving

DEVENTER - Stad vol leven en verrassingen.

Monumentaal en modern, gemoedelijk en volop in beweging. Deventer is een stad van uitersten. In één van de oudste steden van Nederland vindt u historie, cultuur én een tijdloze sfeer. Een wandeling langs de kades van de IJssel of een paar uurtjes toeven op een gezellig terras op een van de stadspleinen. Via nauwe straatjes en steegjes ontdekt u onverwachte winkeltjes en verrassend fijne restaurantjes.

In Hanzestad Deventer voelt u zich zéker thuis. Woont u hier eenmaal, dan wilt u niet meer weg. Het is dan ook een actieve stad. De Deventer Boekenmarkt, het Dickens Festijn en jaarlijks staat het centrum ‘Op Stelten’. Volop vermaak voor jong en oud. En zoekt u een moment van rust, dan fiets of wandelt u binnen enkele minuten de stad uit. Hollandse landschappen, molens en groen, heel veel groen. Allemaal om de hoek van uw achtertuin, uw eigen stukje Deventer.

U komt er liever niet, maar als het nodig is bent u binnen 10 minuten bij het Deventer Ziekenhuis. Best een prettig idee.
In 5 minuten loopt u naar het centraal station. Vanaf daar 72 minuten tot Amsterdam, 48 minuten tot Utrecht en 86 minuten tot Groningen. Misschien werkt u buiten Deventer en moet u regelmatig de snelweg op. Goed geregeld: binnen 7 minuten bent u op de A1.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2021

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Noordenbergsingel

  Portiekflat en maisonnette € 845.000 v.o.n.
  • wonen 158 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Noordenbergsingel (Bouwnr. N12) 158 m² wonen 5 kamers € 845.000 v.o.n.
  Noordenbergsingel (Bouwnr. N11c) Verkocht 128 m² wonen 3 kamers € 680.000 v.o.n.

Verkoopmakelaars

MIQA Makelt !

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0570-659595

Thoma Post Makelaars Deventer

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0570 600 207
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing