De Kerkschuur

Diessen
Van € 399.000 tot € 459.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (2 beschikbaar)
 • Wonen 152 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 207 tot 350 m²

Project De Kerkschuur

Aan de rand van Diessen worden 5 ruime patiowoningen gebouwd op het voormalige Brameco terrein. Twee woningen beschikken naast een voortuin over een volwaardige achtertuin. De overige woningen beschikken over een voortuin en een patio aan de achterzijde.

De woningen worden energiezuinig gebouwd met een individuele aardwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. De woningen zijn allen voorzien van een of meerdere slaapkamers en een badkamer op de begane grond en de verdieping.

In de entree bevindt zich de meterkast en een ruimte voor de garderobe. Er is een aparte zithoek en een aparte eethoek gesitueerd in de woning. De keuken bevindt zich bij de eethoek. Onder de trap is een kast gesitueerd.

Vanuit de woonkamer op de begane grond bereikt u via de tuindeuren het terras en de tuin annex patio. Aan de zijkant van de woning is een carport gesitueerd. In de berging is voldoende ruimte voor fietsen, tuingereedschap e.d.. Op de begane grond van alle woningen bevinden zich een slaapkamer, badkamer en toilet.

De vaste trap naar de eerste verdieping is in de hal gesitueerd.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop en technische ruimte, twee slaapkamers en een badkamer. Er zijn in elke woning twee badkamers, een op de begane grond en een op de verdieping.

Alle woningen zijn voorzien van mechanische ventilatie en vloerverwarming ter plaatse van de leefvertrekken.

Het is mogelijk om, via een aantal meerwerkopties, deze woningen nog beter aan uw woonwensen te laten voldoen.

Omgeving

Wonen in Diessen.

Diessen is genoemd naar de Dieze, tegenwoordig de Reusel genaamd. Na de gemeentelijke herindeling valt de kern Diessen onder de gemeente Hilvarenbeek.

Diessen ligt tenmidden van ongerepte natuur met een uniek fiets- en wandelgebied. Denk hierbij aan het Diessens Broek, het Turkaa of Anina's Rust.

Het dorp Diessen heeft een zeer rijke geschiedenis. Al vóór de jaartelling was het gebied bewoond en reeds vanaf de achtste eeuw dateren de banden met Sint Willibrord. Vandaar dat het meest markante gebouw, de vijftiende-eeuwse kerk, aan deze heilige is gewijd.

Diessen werd vroeger omsloten door heidegebieden. Deze werden aan het eind van de negentiende eeuw ontgonnen. Gedeeltelijk werden daarop bossen aangelegd/ De aanwezige variatie in het landschap, zoals de open akkers en de laaggelegen gronden langs de meanderende weilanden, vormen een aantrekkelijk geheel voor de wanderlaar, fietser of ruiter. En in het buitengebied treft u boerderijen aan uit verschillende perioden, die herinneringen oproepen aan honderden jaren agrarische geschiedenis.

Het Diessen van nu kenmerkt zich door mooie uitbreidingswijken met fraaie pleinen en kunstwerken en vele voorzieningen, die het maken tot een oase van rust, ruimte en groen.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Patiobungalow

  Geschakelde woning Van € 399.000 tot € 459.500 v.o.n.
  • wonen 152 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) Onder optie 152 m² wonen 4 kamers € 449.500 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Onder optie 152 m² wonen 4 kamers € 459.500 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 5) Verkocht onder voorbehoud 152 m² wonen 4 kamers € 399.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Verkocht 152 m² wonen 4 kamers € 399.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 4) Verkocht 152 m² wonen 4 kamers € 399.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Van Bijsterveldt Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5447272
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Kerkschuur

Van € 399.000 tot € 459.500 v.o.n.