De Kerkschuur

Diessen
Van € 635.000 tot € 645.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
 • Wonen 186 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 284 tot 310 m²

Project De Kerkschuur

Aan De Kerkschuur te Diessen, een in aanbouw zijnde kleine woonwijk aan de rand van het dorp, bieden wij u vier grote en luxe jaren ’30 woningen aan. De woningen, in jaren ’30 stijl, beschikken over veel leefruimte waaronder een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn een tweede badkamer en nog eens drie slaapkamers gelegen. De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd met o.a. een aardwarmtepomp.

HET PROJECT DE KERKSCHUUR
De vier vrijstaande jaren ’30 woningen vormen de afsluiting van dit fraaie nieuwbouwproject aan de rand van het dorp. Momenteel zijn de tegenover gelegen patiobungalows in aanbouw. De straat waaraan de woningen worden gebouwd heet De Kerkschuur. Het gebruik van deze straat beperkt zich in hoofdzaak tot de aanwonenden.

Het project wordt gebouwd op het terrein waar voorheen de Boerenbond / Brameco gevestigd was. De supermarkt en andere winkels waaronder de bakker zijn op loopafstand gelegen.
DE WONINGEN
Deze laatste fase van het project omvat vier grote vrijstaande woningen. De woningen worden vanzelfsprekend gebouwd volgens de laatste eisen ten aanzien van energiezuinigheid. Dit betekent o.a. dat de woningen beschikken over een individuele aardwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en een warmte terugwin-systeem.

De woningen zijn daarnaast levensloopbestendig. Dit houdt in dat er op de begane grond een slaapkamer en badkamer aanwezig zijn. Op de verdieping zullen een tweede badkamer en nog eens drie slaapkamers gerealiseerd worden. Op de tweede verdieping, de zolder, zijn nog meer kamers mogelijk.

Parkeren is mogelijk op eigen grond. Naast elke woning is een dubbele carport aanwezig. De zij-tuin biedt veel privacy.

BEGANE GROND betonvloer met vloerverwarming, HR glas
Entree; de ruime entree biedt toegang tot de slaapkamer, technische ruimte, het toilet, de verdieping en de keuken. Tevens bevindt zich hier de meterkast en is in een garderoberuimte voorzien. In de technische ruimte is de installatie voor de aardwarmte opgenomen. De toiletruimte voorziet in een hangcloset en fonteintje.

Slaapkamer met badkamer; de slaapkamer heeft een oppervlakte van ruim 16 m² en beschikt over grote raampartijen. De kamer beschikt daarnaastover een eigen, ruime badkamer waarin standaard een douche, toilet en dubbele wastafel is opgenomen.

Keuken; in de koopsom is geen keukenopstelling opgenomen. Koper is vrij om een keuken naar wens te laten plaatsen. Vanzelfsprekend wordt er wel voorzien in de nodige aansluitingen. De woningen worden gasloos gebouwd. Er dient dus een elektrische kookplaat (inductie of keramisch) te worden geplaatst. Onder de trap naar de verdieping is een ruime provisiekast aanwezig.

Woonkamer; de woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 50 m² (incl. keuken) en beschikt aan de achterzijde over een erker die samen met de raampartijen aan de tuinzijde zorgt voor veel lichtinval. Uiteraard is vanuit de woonkamer de tuin toegankelijk.

VERDIEPING 1 betonvloer met vloerverwarming, HR glas
Overloop; de royale overloop geeft toegang tot de slaapkamers en tweede badkamer. Ook bevindt zich hier een bergruimte met aansluiting voor de wasmachine en is een tweede technische ruimte met de WTW-installatie aanwezig. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar.

Slaapkamers; op deze verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 14,3 m², 12,2 m² en 11,6 m². Door de hoge gootlijn beschikken alle kamers over rechte muren waardoor de inrichting van de kamers variabel is.

Badkamer; de tweede badkamer beschikt standaard over een douche, wastafel en toilet.

VERDIEPING 2 betonvloer, HR glas
Zolder; de tweede verdieping bestaat standaard uit een grote open bergzolder. Op deze verdieping is het mogelijk meerdere extra (slaap)kamers te realiseren.

BUITEN zij-tuin en dubbele carport
Voorzijde; voor de woning is een overdekte entree aanwezig. Naast de woning bevindt zich een dubbele carport met 2 parkeerplaatsen op eigen grond.

Zij-tuin; de tuin is gelegen naast de woning. De tuinaanleg is niet inbegrepen in de koopsom.

MANDELIGHEID EN ERFDIENSTBAARHEDEN
De woningen komen te liggen aan een doodlopende straat die mandelig eigendom wordt van omwonenden. Als eigenaar van een van de vrijstaande woningen wordt u dus mede-eigenaar van de straat. Op het straatperceel komt een erfdienstbaarheid van voetpad ten gunste van de bewoners van de appartementen. Ook komt er een erfdienstbaarheid van voetpad over een strook naast kavel 4 van en naar de Julianastraat ten gunste van het naastgelegen (braakliggende) perceel.

KOOPVOORWAARDEN
Bij toewijzing wordt gebruik gemaakt van de gemeentelijke toewijzingsvoorwaarden waarbij senioren voorrang krijgen. Om een woning toegewezen te krijgen moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij de gemeente Hilvarenbeek. Deze inschrijving gaat via de gemeentelijke website u een woning wordt toegewezen en overgaat tot koop wordt u automatisch uitgeschreven als woningzoekende bij de gemeente.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • De Kerkschuur

  Vrijstaande woning Van € 635.000 tot € 645.000 v.o.n.
  • wonen 186 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  De Kerkschuur 15 186 m² wonen 5 kamers € 645.000 v.o.n.
  De Kerkschuur 16 186 m² wonen 5 kamers € 635.000 v.o.n.
  De Kerkschuur 17 186 m² wonen 5 kamers € 635.000 v.o.n.
  De Kerkschuur 18 186 m² wonen 5 kamers € 639.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Van Bijsterveldt Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5447272
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Kerkschuur

Van € 635.000 tot € 645.000 v.o.n.