De Sluyswachter – woningen – Doesburg

Doesburg Verkoop gestart
Van € 297.500 tot € 317.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (5 beschikbaar)
  • Wonen 129 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 114 tot 222 m²
Blikvanger Familiewoningen- prachtige locatie aan de Oude IJssel-2021 startbouw!

Project De Sluyswachter – woningen – Doesburg

-verkoopprijzen hoekwoningen vanaf € 312.500,- v.o.n. en de tussenwoning € 297.500,- v.o.n.
-129 m² woonoppervlakte
-zonnige tuinen op zuid/oost of noord/west
-dichtbij parkeren
-gelegen aan de Oude IJssel
-hoogwaardige inrichting van het openbaar gebied (industrieel) en stoere architectuur
-duurzaam en gasloos met onder andere een individuele bodemwarmtepomp en comfortabele vloerverwarming
-Doesburg ligt centraal bij Doetinchem, Zutphen en Arnhem: snel op je werk of in de stad. De ideale woonlocatie!
-prognose start bouw begin 2021

A l g e m e n e i n f o r m a t i e

De eerste fase van De Sluyswachter, gelegen tussen de Koppelweg en de Oude IJssel, bestaat uit 8 hoek- en 7 tussenwoningen en een appartementengebouw met 21 appartementen en 2 penthouses.

Rijwoningen

Binnen de woningen worden vier types ontwikkeld. Type A en C krijgen een schuine kap vanaf de tweede verdieping. Ben je op zoek naar een woning waarin je werken en wonen kunt combineren? Dan past type B of D wellicht bij je wensen. Deze typen hebben drie volwaardige woonlagen en zouden we met recht herenhuizen kunnen noemen. Alle woningen hebben een luxe badkamer en een ruime achtertuin met berging.

De woningen worden duurzaam en toekomstbestendig ontwikkeld en zonder gasaansluiting gerealiseerd. Zowel de begane grond als de eerste verdieping worden voorzien van vloerverwarming en -koeling, welke per vertrek regelbaar zijn. De energie hiervoor wordt geleverd door een warmtepomp met bodembron. In combinatie met de ventilatie met warmteterugwinning ervaar je naast het comfort ook lagere energiekosten. Dat is nog eens duurzaam!

Appartementen en penthouses

Het appartementengebouw heeft de kracht van een grote fabriek, met witte “silo’s” aan weerszijden en een duidelijke donkere plint. In de “silo`s” bevinden zich de trappenhuizen, waarvan één met lift. De zuidkant van het gebouw dat ligt aan de Oude IJssel is het meest open, zodat u elke dag kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Binnen het gebouw worden in totaal 21 appartementen en 2 penthouses in zeven verschillende typen ontwikkeld. Zo kunt u voor de appartementen kiezen uit een drie- of vierkamerappartement. De penthouses hebben drie slaapkamers. Voor alle appartementen en de penthouses geldt dat ze duurzaam en toekomstbestendig ontwikkeld zijn en zonder gasaansluiting gerealiseerd worden. Daarbij worden ze voorzien van vloerverwarming en -koeling, een luxe badkamer (de penthouses krijgen er zelfs twee), een warmtepomp met bodembron en wordt de ventilatie geregeld door warmteterugwinning. Daarnaast heeft elke appartement en penthouse een ruim balkon met uitzicht op de Oude IJssel en een eigen parkeerplek met een privéberging in de half verdiepte parkeergarage. Vanuit de parkeergarage, waar u als bewoner alleen toegang toe heeft, brengt de lift u naar de verdieping van uw appartement. Fijn wanneer u de grote boodschappen heeft gedaan!

De appartementen en penthouses vindt u tevens op Funda nieuwbouw

Omgeving

In de sfeervolle en historische Hanzestad Doesburg, gelegen centraal in de driehoek Zutphen, Arnhem en Doetinchem wordt nieuwbouwplan De Sluyswachter gerealiseerd. Deze naam is niet zomaar gekozen! De Sluyswachter verwijst naar de karakteristieke sluis van Doesburg, die de Oude IJssel en de IJssel met elkaar verbindt. Deze prachtige locatie heeft veel te bieden.

Doesburg is één van de negen Hanzesteden en kent een gezellige binnenstad met een groot aanbod aan winkels, gezellige horeca en cultuur. U kunt hier genieten van een dorps en historisch karakter, gelegen in een groene en waterrijke omgeving. Door de uitstekende infrastructuur zijn grotere steden zoals Zutphen, Arnhem en Doetinchem altijd dichtbij.
In De Sluyswachter is het heerlijk wonen met de moderne gemakken van deze tijd en alle voorzieningen dichtbij. Heerlijk toch?

Gevarieerd aanbod
Het woningaanbod in De Sluyswachter omvat 8 hoek- en 7 tussenwoningen, 21 appartementen en 2 penthouses. De Sluyswachter kent een architectuur met een industriële en stoere uitstraling. De door Harmonische Architectuur ontworpen gebouwen hebben een knipoog naar het verleden en bieden de gemakken en het comfort van de huidige tijd. De vormentaal, speelse accenten en het materiaalgebruik van het appartementengebouw komen terug in de woningen. Het gevelbeeld varieert subtiel, waardoor de nieuwe woonwijk een mooie samenhang heeft, zonder ééntonig te worden. Als bewoner van De Sluyswachter bent u snel op de Koppelweg en in het prachtige centrum van Doesburg. Maar u kunt ook letterlijk vanuit de voordeur een wandeltocht langs de Oude IJssel maken om een frisse neus te halen. Hier is altijd wel wat te zien en dit prachtige uitzicht maakt het ook weer heerlijk thuiskomen in uw nieuwe woning, appartement of penthouse!

Industriële inrichting openbaar gebied
De directe woonomgeving van De Sluyswachter wordt eveneens hoogwaardig en industrieel ingericht. Het karakter van de gevels ziet u direct terug in het straatbeeld. De centrale toegang vanaf de Koppelweg is doorgetrokken richting de Oude IJssel, waardoor een mooi plein ontstaat met betonnen loopstroken en een groene tuin. Vanuit deze ontmoetingsplek kunt u zo doorlopen naar de Oude IJssel. Te koud of slecht weer? Dan blijft u warm binnen, want uw appartement of penthouse met de grote raampartijen heeft hetzelfde schitterende panorama.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2020

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Sluyswachter – woningen – Doesburg

Van € 297.500 tot € 317.500 v.o.n.