DE NEYVERHEID DOMBURG

Domburg Verkoop gestart
Van € 375.000 tot € 775.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (19 beschikbaar)
  • Wonen 71 tot 122 m²
  • Aantal kamers 2 tot 5
  • Perceel 122 tot 283 m²

Project DE NEYVERHEID DOMBURG

START BOUW:
Medio juni 2023 start de bouw van de 1e fase! 

De Neyverheid Domburg is een mooie mix van vrijstaande woningen, geschakelde woningen, twee-onder-kap woningen, appartementen met tuinen en appartementen met balkons. De Neyverheid Domburg wordt volledig aardgasvrij en zoveel mogelijk energieneutraal.

PERMANENTE BEWONING/DAUERHAFT WOHNEN/PERMANENT RESIDENCE.

Interesse ? Informeer naar de beschikbare woningen of appartementen via ons kantoor

Foto's

Omgeving

START BOUW:
Medio juni 2023 start de bouw van de 1e fase! 

Het goede Zeeuwse leven, leeft u in ‘De Neyverheid’.

Domburg is een veelzijdige mondaine badplaats met schitterende stranden aan de Noordzee, een bruisend centrum met gezellige terrassen en een keur aan horeca en winkels. De kustplaats wordt tevens gekenmerkt door een diversiteit aan kunst en cultuur. Met enkele stappen verruilt de dorpskern zich voor het uitgestrekte Walcherse platteland met omliggende dorpen op steenworp afstand. Hier is genieten van 'buiten' vanzelfsprekend: uitwaaien aan zee, een wandeling in de duinen of het nabij gelegen bosrijke natuurgebied 'De Mantelinge'. Op de fiets bent u zo in Oostkapelle, Vrouwenpolder, Middelburg en Veere. Heerlijk genieten van de rust en de natuur en bijzondere fietstochten maken door het mooie Walcherse landschap.

De zilte zeelucht is hier letterlijk te ruiken. De zon schijnt er meer uren per jaar dan waar ook in Nederland. Dit alles kan in Domburg en maakt het tot een geliefde badplaats.

Wat een heerlijke plek om te wonen.

PERMANENTE BEWONING/DAUERHAFT WOHNEN/PERMANENT RESIDENCE.

Op deze aantrekkelijke locatie, op loopafstand van het dorpshart, verrijst ‘De Neyverheid’. Een nieuwe woonbuurt met volop groen. Rust en ruimte zijn de sleutelwoorden. Aangenaam kleinschalig en veel groen.

Rustig wonen met alles binnen handbereik

Domburg heeft echter meer te bieden dan zon, zee en strand. Zoals de oude en gezellige dorpskern met cafeetjes en restaurants, een supermarkt voor dagelijkse boodschappen, een basisschool met kinderdagverblijf én een rijk verenigingsleven. Domburg is in alle seizoenen een heerlijke plek om te wonen. Niet voor niets zijn de Domburgers zo trots op ‘hun’ Domburg. En niet voor niets komen zoveel toeristen al jarenlang hierheen om te genieten van de sfeer en al het moois wat Domburg zijn de omgeving te bieden heeft.

Het hele jaar door een vakantiegevoel

Domburg zelf biedt rust en dynamiek. Maar zowel het historische Middelburg als de havenstad Vlissingen zijn met de auto binnen een half uur bereikbaar. Daarmee komt een enorm aanbod aan winkels, horeca, onderwijs, cultuur, evenementen en andere voorzieningen binnen handbereik.

Thuis, u bent er zo

‘De Neyverheid’ ligt aan de rand van Domburg. Met 2 minuten fietst u naar het dorpscentrum. Parkeren kan op eigen terrein, voor uw deur of op het parkeerhof aan de rand van het plan. Doordat ‘De Neyverheid’ wordt ingericht als 30-kilomterzone kunnen jong en oud hier volop van hun rust genieten. Wilt u meer of eens wat anders, Middelburg heeft een uitgebreid winkel-, horeca- en cultuuraanbod. U rijdt er in 20 minuten naar toe.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2022

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 19 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

DE NEYVERHEID DOMBURG

Van € 375.000 tot € 775.000 v.o.n.