Wervenkade

Dordrecht Bouw gestart
Van € 222.500 tot € 1.445.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 63 (2 beschikbaar)
  • Wonen 54 tot 281 m²
  • Aantal kamers 2 tot 7
  • Perceel 1 m²

Project Wervenkade

DE BOUW IS GESTART! NEEM CONTACT OP VOOR DE LAATST BESCHIKBARE APPARTEMENTEN EN EENGEZINSWONINGEN!

Het stoere Wervenkade maakt deel uit van het omvangrijke nieuwbouwproject Stadswerven, dat uniek is voor Dordrecht en de omliggende Drechtsteden. De komende jaren wordt dit oostelijke waterfront omgetoverd tot een levendige en hoogwaardige woonwijk, met een mooie mix van koop- en huurwoningen.

De eerste pioniers hebben hun intrek al genomen in dit bijzondere stukje Dordrecht. En de komende jaren komen er nog eens honderden woningen bij. Stadswerven ontwikkelt zich tot een nieuwe dynamische wijk, die refereert aan de industriële historie van de scheepsbouw. Het omliggende water, het ruige karakter en de overblijfselen uit die bloeiende industrie vormen de ankerpunten in deze grootscheepse transformatie.

Binnen Wervenkade zijn zeer uiteenlopende typen woningen beschikbaar, met woonoppervlakten die variëren tussen circa 54 m2 en ruim 281 m2.
De diversiteit van parkwoningen, Merwedewoningen, kadewoningen, appartementen en een penthouse biedt mogelijkheden voor iedere gezinssamenstelling. Voor jong én ouder.

Eigen parkeerplaats
Het exclusieve pand Wervenkade telt in totaal 63 woningen: 41 appartementen en 22 woningen van minimaal drie verdiepingen.
Bij elke woning hoort een eigen privéparkeerplaats.

Vrij woongevoel
De zeer ruime terrassen, de hoogwaardige afwerking, de luxueuze keuken, de energieneutrale installaties, de duurzame materialen en het groene binnenhof geven je een heerlijk vrij woongevoel.
Een gevoel dat nog eens versterkt wordt door het immense uitzicht op het omliggende ecologische park en het fonkelende water.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop november 2020
Start bouw juni 2021

Woningtypen

Van de 63 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ooms Makelaars Dordrecht

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 078-6144333

OZP Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 078-6351753
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing