Drachtstervaart In de Luwte I fase 1

Drachten
Van € 199.000 tot € 279.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 55 (14 beschikbaar)
  • Wonen 122 tot 999 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 140 tot 1.150 m²

Project Drachtstervaart In de Luwte I fase 1

Het is zover: het nieuwbouwproject “In de Luwte 1” en de laatste 5 kavels “Parkzoom” in Drachtstervaart gaan in verkoop!

Uw kans om een nieuwbouwwoning te kopen direct aan het op vaarwater. Er is keuze voor iedereen: rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kopwoningen, vrijstaande woningen en kavels. De rijwoningen zijn gesitueerd in een hofje met veel groen. Alle overige woningen zijn direct gelegen aan open vaarwater.

Bij het ontwerp van de woningen is aandacht voor details, zoals o.a. een veranda aan de rijwoningen. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen worden standaard met garage uitgevoerd. Alle woningen worden duurzaam gebouwd en voldoen aan een EPC van minimaal 0,4. De woningen worden gasloos en standaard voorzien van een warmtepomp.
In de Luwte 1 is het laatste te realiseren deelgebied van de Drachtstervaart. Dit deelgebied is het eiland(deelgebied) dat helemaal vooraan is gesitueerd in/aan de Drachtstervaart, direct achter het Slingepark. De Drachstervaart is tegen woonwijk de Drait aangelegen met een goed gevarieerd wijkwinkelcentrum, divers basisonderwijs, sportvoorzieningen en kinderboerderij De Naturij. Ook het centrum van Drachten is niet ver.

Ook in dit deelgebied komen velen woningen aan het water te liggen met de mogelijkheid om direct vanuit de eigen achtertuin op de boot te stappen en de Friese Meren op te varen. Behalve om te varen is de Drachtstervaart ook een ideaal vertrekpunt voor fiets- of wandeltochten in de directe omgeving naar o.a. de bossen van Beetsterzwaag of natuurgebied “It Fryske Gea”.
?

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 55 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Drachtstervaart In de Luwte I fase 1

Van € 199.000 tot € 279.000 v.o.n.