Nicolaas Beetshof

Driehuis Verkoop gestart
Van € 395.000 tot € 895.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (10 beschikbaar)
  • Wonen 60 tot 157 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 66 tot 269 m²

Project Nicolaas Beetshof

WONEN IN DRIEHUIS
Wonen op het mooiste plekje van Nederland doe je in Nicolaas Beetshof.
Het ruizen van de zee, de wind door je haren en de zon op je gezicht. Met het Noordzeestrand als achtertuin kun je je geen fijnere woonplek wensen. Welkom in Nicolaas Beetshof; het mooiste plekje van Nederland.

WONEN OP EEN TOPLOCATIE
Jouw nieuwe woning staat in het sfeervolle Driehuis, een dorp dat haar naam eer aan doet. In Driehuis vind je namelijk het beste van drie werelden: strand, bos én centraal gelegen nabij de Randstad. Een plek waar je je zonder twijfel meteen thuis zult voelen.

Wonen is hier heerlijk
Mountainbiken over de slingerende bospaadjes of juist de rust opzoeken in de duinen; vanuit Driehuis ligt de wereld aan je voeten. Stap op de pedalen en geniet nog geen halfuurtje later van het strandzand tussen je tenen. Of trek je wandelschoenen aan en ontdek de ongekende schoonheid van recreatiegebied Spaarnwoude. De natuur is in Driehuis je beste buur.

Een dagje strand afsluiten met een drankje in de stad? Een boswandeling bekronen met een bezoek aan het Rijksmuseum? Ongemerkt woon je in Driehuis vlakbij de Randstad. Op steenworp afstand vind je de gezellige terrasjes op de Grote Markt in de oude binnenstad van Haarlem. En met de trein sta je binnen een halfuur in hartje Amsterdam. We zeggen niet voor niets: wonen is hier heerlijk!

DE WONINGEN
Je auto voor de deur parkeren en op loopafstand van het treinstation. Thuiskomen in een straat versierd met stoepkrijt. En op een zonnige dag gezellig samen met je buren een drankje doen. Wonen aan een hofje voelt ouderwets vertrouwd.

Een sfeer die perfect past bij de uitstraling van jouw nieuwe woning. In plan Nicolaas Beetshof realiseren we 4 eigentijdse rijwoningen en 6 ruime half vrijstaande woningen. Stuk voor stuk classic beauty’s met ieder hun eigen karakter. Van het opvallende vormgegeven dak tot het traditionele metselwerk; alles is tot in de puntjes uitgewerkt.

De woningen zijn voorzien van de nieuwste installaties waaronder een warmtepomp aangesloten op een bron in de bodem.

INTERESSE?
Kun jij niet wachten om je spullen uit te pakken in jouw nieuwe woning in Nicolaas Beetshof?
Schrijf je dan nu in via het formulier op de website nicolaasbeetshof.nl

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2021

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaar

VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 023-5394545
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nicolaas Beetshof

Van € 395.000 tot € 895.000 v.o.n.