Het Erfgoed te Druten

Druten
€ 205.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (geen beschikbaar)
 • Wonen 1.385 m²
 • Aantal kamers 1
 • Perceel 1.385 m²

Project Het Erfgoed te Druten

Unieke kans! Nog 2 kavels beschikbaar. Bedrijvigheid op de meest stijlvolle, bijzondere nieuwe locatie van Druten. Daar wilt u toch ook graag bij horen?

Het Erfgoed is gelegen op steenworp afstand van het gezellige en levendige dorpshart van Druten, aan Het Kleine Ambacht. Aan de ene zijde bevindt zich een bedrijventerrein, aan de andere zijde grenst Het Erfgoed aan een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op steenworp afstand, dus wonen is een genot. En voor zakelijke klanten is het voordeel dat de bereikbaarheid en parkeergelegenheid perfect is. Bespreek al uw wensen met ons en samen komen we tot uw ideale woon-werk oplossing. En wij rekenen u graag voor hoe betaalbaar dit is! Echt waar, uw droom is dichterbij dan u denkt.

Als zelfstandig ondernemer kiest u graag voor kwaliteit. Of het nu gaat om uw werk, het product of uw medewerkers. Samen gaat u voor het allerbeste. Dat doen we bij Het Erfgoed ook. We bieden u riante kavels die u naar eigen inzicht kunt indelen en bebouwen. Om de uitstraling van dit nieuwe stukje Druten hoogwaardig te houden, hebben wij ervoor gekozen om een historische architectuur aan te houden, passend bij de kwaliteit van het dorp. Wij kunnen u diverse voorbeelden laten zien en denken graag met u mee hoe uw nieuwe droomwoning en de ideale werkomgeving eruit kan komen te zien. Er zijn al enkele woningen ontwikkeld, maar we kunnen u nog veel meer aansprekende ideeën aan de hand doen. Een stijlvolle nieuwe woon-werklocatie met de kwaliteit van weleer. Daar staat Het Erfgoed Druten voor.

De bijgaande foto's zijn de reeds gerealiseerde woningen op het plan. Tevens zijn er impressies toegevoegd. Het beeldkwaliteit is altijd ter beoordeling van de Gemeente Druten.

De oppervlakten van de kavels en de prijzen varieren per kavel.

Beschikbare kavels:
Kavel 11 € 275.000,- 1838 m²
Kavel 12 € 205.000,- 1385 m²

Foto's

Omgeving

De vriendelijke landelijke sfeer die de gemeente Druten uitstraalt komt goed tot zijn recht door het natuurschoon rondom de dijk en uiterwaarden van rivier De Waal. In de omgeving vindt u volop natuurschoon, o.a. rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal. Fiets langs de vele historische bouwwerken en musea. Bezoek de kastelen van Druten. Druten bruist van de activiteiten; u hoeft zich nooit te vervelen.

De kavels zijn gelegen op Bedrijventerrein Westerhout, dit is gelegen aan de Heersweg, ten westen van het centrum van Druten. De bereikbaarheid is zeer goed en via de Van Heemstraweg en provinciale weg N322 zijn de op- en afritten van de snelweg A15 en A50 binnen enkele minuten te bereiken. Sinds de A73 is doorgetrokken richting Duitsland ligt Druten ook als vestigingsplaats voor bedrijven bijzonder gunstig. Daarnaast bent u met de bus binnen afzienbare tijd op de NS-stations in Nijmegen en Tiel.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

Er zijn geen huizen in dit project beschikbaar

 • Kavel 12

  Bouwgrond € 205.000 v.o.n.
  • wonen 1.385 m² wonen
  • aantal kamers 1 kamer
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 12) Verkocht onder voorbehoud wonen € 205.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het Erfgoed te Druten

€ 205.000 v.o.n.