Hooiwal

Druten Verkoop gestart
Van € 295.500 tot € 435.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 46 (3 beschikbaar)
 • Wonen 91 tot 142 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
 • Perceel 85 tot 352 m²

Project Hooiwal

HEERLIJK WONEN IN HOOIWAL! NIEUW WONINGTYPE BESCHIKBAAR

Een compacter woningtype, die mogelijk perfect bij jou past! De nieuwe tussen- en hoekwoningen zijn ideaal voor starters, kleine gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en gezellige leefruimte. De woning beschikt over 2 fijne slaapkamers en heeft daarnaast een vrij indeelbare tweede verdieping, wat betekent dat je deze ruimte helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen of een fitnessruimte. De tussenwoningen hebben een VON-prijs vanaf € 295.500,- en de hoekwoningen zijn beschikbaar vanaf € 305.000,-. Dit betekent dat je voor een scherpe prijs kunt genieten van een moderne en comfortabele woning in een aantrekkelijke omgeving! Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaar. Wie weet staat hier jouw droomwoning!

Natuurlijke omgeving
In de groene omgeving en de weidse uiterwaarden van de rivier de Waal ervaar je het landelijke gevoel volop. Hier geniet je fietsend of wandelend van de fraaie, ongerepte natuur. Kijk uit over oude landerijen, slingerende dijken, natuurrijke uiterwaarden en mooie boomgaarden. Waag de oversteek met een van de pontjes of kies voor een van de vele fiets- of wandelroutes. Als natuurliefhebber kun je hier je geluk niet op!

Voorzieningen dichtbij
Woon je in Hooiwal, dan heb je alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. In het gezellige centrum van Druten – op enkele minuten lopen van Hooiwal – vind je een ruim aanbod winkels, supermarkten en horeca. Ook aan sportvoorzieningen, basisscholen, middelbare scholen en kinderopvang ontbreekt het niet in de directe omgeving. Voor een avondje theater of film ligt cultureel centrum Bogerd op enkele minuten lopen van Hooiwal.

Gunstig gelegen
Naast het nabijgelegen centrum van Druten zijn ook andere plaatsen in de buurt goed te bereiken vanuit Hooiwal. Zo ben je met de auto in circa 20 minuten in Nijmegen of Tiel door de goede verbinding met de snelwegen (A15/A50/A73). Ook biedt het openbaar vervoer een prima busverbinding met nabijgelegen dorpen en de treinstations in Nijmegen, Den Bosch en Tiel. Zo ben je altijd snel op je plek van bestemming!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2022

Nieuws

 • 5 juli 2023

  Nieuwe woningen in Hooiwal Druten

  De nieuwe tussenwoningen in project Hooiwal starten vanaf € 295.500,- , de hoekwoningen vanaf € 305.000,-. Je hebt volop ruimte om te genieten in deze mooie woningen. Aan de voorzijde ligt de open keuken en het ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 20 februari 2023

  Hoera! We hebben een huis gekocht!

  Bij een nieuwbouwhuis koop je namelijk eerst een stuk grond waar vervolgens het huis nog op gebouwd moet worden. De makelaar maakt de overeenkomst voor je op en neemt het rustig met je door, waarna je deze ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads