Duizel - De Groene Aders

Duizel Bouw gestart
Van € 350.000 tot € 799.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (14 beschikbaar)
  • Wonen 89 tot 190 m²
  • Aantal kamers 4 tot 6
  • Perceel 146 tot 579 m²

Project Duizel - De Groene Aders

Bouw fase 1 gestart.
Fase 1 omvat de bouwnummer 02 en 03, 22 t/m 28, 46 t/m 51 en 53 t/m 58.

Welkom in De Groene Aders
Op een mooie locatie, gelegen aan de rand van het gezellige dorp Duizel, worden 58 duurzame woningen gerealiseerd in nieuwbouwplan De Groene Aders. Je woont hier heerlijk rustig in een prachtige groene omgeving, nabij de vrolijk kronkelende beek de “Kleine Beerze”.

Binnen het plan De Groene Aders is gekozen voor een mooie mix van gezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De woningen zijn in basis al super compleet en zeer praktisch ingedeeld met optimale benutting van de ruimte.

Een groene parel in de Brabantse Kempen: met zijn prachtige ligging is Duizel typisch zo’n dorp dat je in je hart sluit. Het dorp heeft een heerlijk gemoedelijke sfeer. En in een mum van tijd ben je in Eersel. Deze goede buur biedt je alle voorzieningen. Duizel behoort met zijn ruim 2000 inwoners tot de levendige gemeente Eersel. Het sfeervolle dorp maakt net als Eersel, deel uit van de Acht Zaligheden. Dit zijn acht historisch met elkaar verbonden woondorpen die bekend staan om hun gezelligheid, en die vooral in de zomer erg populair zijn als uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. Als woonplek zijn de acht dorpen niet alleen geliefd bij de eigen inwoners. Steeds meer inwoners die oorspronkelijk ‘van buiten’ komen, zoeken hier de rust op. In Duizel ervaar je het gemoedelijke dorpse leven op zijn best. Het knusse dorp heeft inmiddels al heel wat historie meegemaakt. Tijdens een wandeling door het dorp kom je dan ook, behalve veel groen, diverse prachtige bezienswaardigheden tegen. Échte Duizelse parels, zoals de fraaie Sint Jan Geboortekerk en de Oude Toren. Je ziet ze beide al van verre!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juni 2022
Start bouw juni 2023

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Duizel - De Groene Aders

Van € 350.000 tot € 799.000 v.o.n.