Tsjerkepaed

Earnewâld In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 3

Project Tsjerkepaed

Binnenkort start de verkoop van het project ‘Tsjerkepaed’ in Earnewâld.
Het plan bestaat uit drie vrijstaande woningen met een eigentijds ontwerp en is centraal gelegen in het gezellige watersportdorp Earnewâld, vlak achter de ‘Agnestsjerke’. De woningen worden zeer comfortabel, duurzaam, onderhoudsarm, gasloos en energiezuinig gebouwd. De woningen worden verwarmd middels warmtepomp en vloerverwarming.

Indeling
Entree, hal met toilet en trapopgang. Vanuit de hal is er een deur naar de bijkeuken/berging, die ook van buitenaf te bereiken is. Indien gewenst is de woning ook uit te voeren met een vrijstaande fietsenberging achter in de tuin.
De keuken is lekker ruim en licht en staat in open verbinding met de tuingerichte woonkamer met fraaie raampartijen. Uiteraard zijn diverse maatwerkopties, zoals bijvoorbeeld een uitbouw, dubbele openslaande deuren of schuifpui, mogelijk en er zijn korte lijnen met het bouwteam.
Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een complete badkamer, voorzien van douche wastafel en tweede toilet. De royale ouderslaapkamer aan de voorzijde is ruim 14 m² en is voorzien van een dubbel frans balkon. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning, beide ca. 7,3 m², hebben ook veel licht door het franse balkon. Deze slaapkamers zijn uiteraard ook samen te voegen naar één grote slaapkamer.
De bergzolder is via een vlizotrap bereikbaar.

Earnewâld
Earnewâld is gelegen in een bijzonder rijk en uniek natuurgebied, met prachtige plassen en meren, tussen Leeuwarden en Drachten. Dit gebied bestaat uit het Princenhof en De Alde Feanen. Het dorp is zeer geliefd bij natuur- en watersportliefhebbers en er worden in de zomer diverse (grote) evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse braderie en het ‘skûtsjesilen’. U kunt er heerlijk varen of suppen. Een ligplaats voor uw eigen boot is dichtbij te regelen in één van de jachthavens. Ook leent de bosrijke omgeving zich voor mooie fiets- en wandeltochten.
Earnewâld is gelegen nabij uitvalswegen richting Drachten, Heerenveen en Leeuwarden en is daarnaast goed met het openbaar vervoer bereikbaar vanuit Leeuwarden en/of Drachten. Tevens is het dorp rijk aan diverse voorzieningen, zoals twee supermarkten, een basisschool en een peuterspeelzaal.

Planning
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve verkoopstukken. Bent u geïnteresseerd? Meldt u aan of maak een afspraak met één van onze makelaars. Wij horen graag wat u van het plan vindt en welke opties of aanvullingen u zou wensen. Uiteraard ontvangt u dan als eerste de uitnodiging voor de start van de verkoop.
De bouw start na verwachting rond de jaarwisseling en de oplevering is na verwachting laatste kwartaal 2022.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop oktober 2021

Woningtypen

In dit project worden 3 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Pandomo Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 050-8533733
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tsjerkepaed

Prijs op aanvraag