Sterrendael

Echt Verkoop gestart
Van € 200.000 tot € 475.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (20 beschikbaar)
  • Wonen 110 tot 140 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 274 tot 862 m²

Project Sterrendael

STERRENDAEL | VERKOOP IS GESTART !

De verkoop van de 19 woningen en een bouwkavel van Sterrendael is gestart! 
Dit mooie nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de grens van de bestaande kern van het gezellige Echt in Midden-Limburg.

Wil jij ook ruimtelijk wonen op het smalste stukje Nederland? Dat kan in Sterrendael!

Kijk voor de inschrijfprocedure en meer informatie op sterrendael.nl

In het dorpje Slek wordt, op het voormalige terrein van aardappelfabriek Star Potato,
nieuwbouwproject Sterrendael gerealiseerd.

Dat Sterrendael voor ieder wat wils biedt, bewijzen de drie verschillende woningtypes. De in totaal 20 kavels zijn verdeeld over 9 vrijstaande woningen, 6 semi-bungalows, 4 halfvrijstaande woningen en 1 zelfbouwkavel. De woningen zijn zeer energiezuinig, hebben een woonoppervlakte van circa 110 tot 140 m² en komen op ruim opgezette kavels. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats en garage of berging.

Maar dat is nog lang niet alles. Door de mogelijkheden om de woning uit te breiden, de indeling optimaal te laten aansluiten bij jouw manier van leven en zelfs (delen van) de woning woonklaar te laten opleveren kun je van deze woningen in Sterrendael ook echt jouw thuis maken!

Echt / Susteren
Dorps wonen met oog voor de toekomst

De gemeente Echt-Susteren ligt centraal tussen Roermond en Sittard-Geleen, het Belgische Maaseik en de Duitse plaatsen Waldfeucht en Selfkant. Het is letterlijk het smalste stukje Nederland en heeft meer buitenlandse dan binnenlandse grenzen.

Landelijk én goed bereikbaar
De oude dorpskern van Slek ligt nagenoeg tegen Echt aan. Diverse supermarkten bevinden zich op slechts enkele fietsminuten van de locatie. Andere gemakkelijk bereikbare voorzieningen in de kern van Echt zijn diverse basisscholen, een middelbare school, een NS-Station, een winkelgebied en diverse sport- en recreatieaccommodaties. Echt is direct aan de A2 gelegen op slechts een half uur rijden van Maastricht, Heerlen, Weert en Venlo. De locatie ligt niet ver van de N276 in een dorpse omgeving met landelijk karakter en haakt aan op de bestaande bebouwing langs de Dijkveldstraat en de Hoogstraat. De nieuwe straat gaat ‘Eickerveld’ heten.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2021

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Marc Merry Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 6 12132080
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Sterrendael

Van € 200.000 tot € 475.000 v.o.n.