De Maander

Ede Verkoop gestart
Van € 369.900 tot € 409.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (3 beschikbaar)
  • Wonen 137 tot 154 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 129 tot 205 m²

Project De Maander

VERKOOP GESTART: nog een aantal woningen beschikbaar! 

Start bouw 2e helft 2020

Benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Kijk dan snel op de projectwebsite of bel naar Ditters. 

Uniek wonen in het hart van Ede
Een eigentijdse, nieuwe woonwijk midden in Ede. Hier kun je wonen zoals jij dat wilt vlakbij de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. De Maander wordt een duurzame woonwijk van 38 koopwoningen met diverse woontypen van rijwoningen tot tweekappers en vrijstaande villa’s. Ook worden er 19 huurwoningen gerealiseerd in het middeldure huursegment, deze woningen zullen in een later stadium verhuurd worden. 
De Maander krijgt een romantisch, dorps karakter met gezellige straatjes en veel individueel vormgegeven woningen  De Maander wordt een bijzondere, groene wijk met groenstroken in allerlei vormen, soorten en maten. Deze groene zones bieden een heerlijke plek voor kinderen om te spelen en te ontdekken.

De Maander bestaat uit verschillende woningtypen:
-Maander Park - 13 Parkwoningen (rijwoningen)
-Maander Poort - 8 Poortwoningen (rijwoningen)
-Maander Lint - 4 Rijwoningen
-Maander Lint - 8 Twee-onder-een-kap woningen
-Maander Lint - 8 Vrijstaande woningen

De Maander is ruim opgezet en bestaat uit 3 deelgebieden.
- Maander Lint ligt aan de Verlengde Maanderweg en de Kerkweg en wordt gevormd door 4 rijwoningen samen met twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen.
- De Parkwoningen (Maander Park) en de Poortwoningen (Maander Poort) liggen in het middengebied van het plan en grenzen aan groenzones en een parkeerplaats.
- Aan de zuidzijde van het plan liggen de 19 huurwoningen in Maander Bos.

Stel je woning zelf samen
Toekomstige bewoners kunnen zelf hun droomwoning samenstellen. Uit het door de architect opgestelde palet kunnen diverse plattegronden en keuzeopties worden gekozen, zoals bijvoorbeeld gevelindelingen, badkamerindelingen en keukenopstellingen. Maar ook een uitbouw, openslaande deuren of een dakkapel behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. In De Maander gaan jouw woondromen in vervulling!

De ligging
De Maander ligt midden in het dorp, dichtbij alle voorzieningen die het leven aangenaam en gemakkelijk maken. Een NS-station op loopafstand, een aantrekkelijk en ruim opgezet winkelgebied in het centrum, scholen en mogelijkheden voor kinderopvang vlakbij, kunst in de openbare ruimte en medische voorzieningen, gezellige horeca en verschillende sportaccommodaties in de buurt. Hier kun je genieten van al het goede dat Ede te bieden heeft.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij jou thuis, dan komen wij graag met jou in contact.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 657 657 of per e-mail

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2019

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Maander

Van € 369.900 tot € 409.900 v.o.n.