Heidestad

Ede Bouw gestart
Van € 565.000 tot € 725.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (3 beschikbaar)
  • Wonen 154 tot 202 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 198 tot 413 m²

Project Heidestad

NATUUR, STAD EN ARCHITECTUUR

We zijn het niet gewend, maar wonen in een huis met een BREDE achtergevel van bijna 10 meter heeft zo z’n voordelen. Éen van de bewoners uit een Hegeman project vertelt:
“Het is het buitengevoel wat je naar binnen haalt wat het zo bijzonder maakt” en “hele brede woningen komen weinig voor en omdat het anders dan standaard is vind ik het extra leuk! Vooral binnen, met het uitzicht op de tuin, geeft het een ontzettend ruimtelijk gevoel”.

HEIDESTAD: voor mensen die een eigenzinnige stijl hebben en weten wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Er komen 26 royale woningen in Heidestad met 160 tot 215 m2 woonruimte. De woningen zijn met veel aandacht voor architectuur ontworpen en hebben bijzondere gevelopeningen. Aan de tuinzijde lopen binnen en buiten in elkaar over zodat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin.

De plattegronden zijn verrassend met leefruimtes die groot, extra hoog, open, licht en vrij indeelbaar zijn. Een woonkeuken, zit- of speelkamer, kantoor of bibliotheek, het kan allemaal! Het Braziliaanse metselwerk en de luxe toegepaste materialen geven de woning een bijzondere uitstraling. Heidestad wordt een wijk die anders is dan anders en waar elke woning uniek is.

De all inclusive villa’s zijn inclusief :
*luxe badkamer en sanitair
*luxe, complete bulthaup b1 keuken
*woonoppervlakte van 154 tot 214 M2
*percelen van 198 tot 544 M2

Heidestad komt in de nieuwe wijk Simon Stevin, op het voormalige kazerneterrein in Ede. Hier woont u letterlijk op de grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten staat u op de prachtige hei of in het hartje van de bruisende stad Ede. The best of both worlds.

Vraagt u bij de makelaars naar het actuele aanbod.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw augustus 2020

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing