Veemhuis Ede

Ede In voorbereiding
Van € 189.500 tot € 205.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20

Project Veemhuis Ede

ECHTE STARTERSAPPARTEMENTEN
Maak jouw woonstart in Ede Zuid! Ontdek de 20 stoere startersappartementen in het Veemhuis: een eigentijds nieuwbouwplan aan de Reehorsterweg. Een plek waar jij je helemaal thuis zult voelen. In een compleet, kant-en-klaar, op-en-top duurzaam én betaalbaar appartement. En dat met al het goede van Ede op fietsafstand!

START VERKOOP
Aanstaande vrijdag 11 december vanaf 17:00 uur start de online verkoop van deze stoere appartementen. Vanaf dat moment zijn alle verkoopstukken als download beschikbaar via veemhuis.nl. Je kunt je t/m donderdag 17 december 12:00 uur inschrijven via de projectwebsite.

DE APPARTEMENTEN | KANT-EN-KLAAR WONEN
Het Veemhuis bestaat uit 20 driekamerappartementen verdeeld over drie woonlagen, in een stijlvol complex dat oogt als mooie rijwoningen. De appartementen zijn op-en-top duurzaam én betaalbaar. De prijzen liggen tussen €189.500 en €205.000 v.o.n. Hiervoor krijg je een zeer complete woning opgeleverd, inclusief:

- woonkamer met open keuken en grote raampartijen;
- 2 fijne slaapkamers;
- complete keuken inclusief inbouwapparatuur;
- complete badkamer met douchehoek, wastafel, toilet en aansluitpunten voor de wasmachine;
- wand- en vloerafwerking;
- praktische binnenberging;
- gemeenschappelijke tuin;
- gemeenschappelijke (fietsen)berging;
- eigen parkeerplaats aan de achterzijde.

Kant-en-klaar wonen noemen we dat! Aan de achterzijde parkeer je je auto onder één van de met zonnepanelen bedekte carports. Samen met de panelen op het gebouw en de duurzame installaties is het Veemhuis all-electric én energiezuinig!

OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Wil jij op de hoogte blijven en een reminder ontvangen voor de start verkoop? Meld je dan aan als belangstellende via de projectwebsite (scroll naar beneden en klik op 'bezoek projectwebsite' onder de contactgegevens van de makelaar). We houden je dan via een nieuwsbrief op de hoogte.

Volg ook de Facebookpagina van het Veemhuis: @veemhuisede

Foto's

Omgeving

De 20 appartementen worden gerealiseerd op de voormalige locatie van het Dulon College aan de Reehorsterweg in Ede. Het industriële gebied de Reehorsterweg heeft de afgelopen jaren een ware transformatie ondergaan. Fabrieken en bedrijfspanden hebben plaatsgemaakt voor een gemêleerde en bloeiende woonwijk waar het Veemhuis perfect in past!
Hier woon je in een inspirerende omgeving, met winkels, uitgaan, sport en groen om de hoek.

- In 5 fietsminuten naar NS-station Ede-Wageningen
- In 5 fietsminuten naar Stadspoort Ede
- In 5 fietsminuten naar Sportpark De Hoekelumse Eng
- In 10 fietsminuten naar hartje centrum
- In 10 autominuten op de snelweg
- In 15 wandelminuten op de Veluwe

Het Veemhuis wordt omringd door groen, met een heerlijke tuin waar niet alleen de toekomstige bewoners, maar bijvoorbeeld ook vogels en vlinders van kunnen genieten.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop december 2020

Woningtypen

In dit project worden 20 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Veemhuis Ede

Van € 189.500 tot € 205.000 v.o.n.