ENKA - De Conerij 2

Ede
Van € 339.900 tot € 433.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (8 beschikbaar)
  • Wonen 128 tot 190 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 107 tot 166 m²
Blikvanger De laatste grondgebonden woningen op Enka!

Project ENKA - De Conerij 2

De Conerij fase 2 – Een prachtig sluitstuk OP ENKA

Met de bouw van de Conerij OP Enka sluiten we een belangrijk hoofdstuk af OP ENKA. We leggen het laatste puzzelstukje en maken het beeld compleet in een reeks van ruim 1300 woningen die samen deze gewilde wijk vormen om in te wonen en te leven. Duurzaam, groen en ruimte zijn de sleutelwoorden. Gemaakt om fijn te wonen, te ontmoeten en te ontspannen. Klaar voor de toekomst, met oog voor detail. En dat ziet u in alles terug. Dat is Wonen Op Enka. Maak kennis met de Conerij 2, een prachtig sluitstuk.

Als gezegd zijn deze gezellige eengezinswoningen, gelegen langs de toegangsweg naar Op Enka, de laatste grondgebonden woningen OP ENKA. En het zijn niet de minste. Ontworpen in een herkenbare dorpse stijl, rijk aan details met de afwisseling die garant staat voor een mooi straatbeeld. Gewoon lekker (dorps) wonen. Allen voorzien van een fijne tuin en alle ruimte om de woning aan te passen aan jouw smaak en persoonlijke situatie. Tenslotte moet uw nieuwe huis vanaf de eerste dag aanvoelen als thuis en daarvoor krijgt u bij ons alle ruimte.

Maak kennis met Homstudios
U maakt uw keuzes in ons fonkelnieuwe experience center Homestudios. Alle mogelijkheden onder één dak om jouw nieuwe huis aan te passen aan uw woonwensen en persoonlijke smaak en situatie. Van wand- en vloerafwerking tot keukens en van sanitair tot binnendeuren of zonwering. Gelukkig staat u er niet alleen voor, want Homestudios, begeleidt u bij elke stap. Met alle informatie en inspiratie die u nodig hebt, handige online middelen en begeleiding door deskundige specialisten.

Kiezen?
Wat er precies mogelijk is voor uw favoriete bouwnummers ontdekt u online, op Mijn Homestudios. Daar kunt u alle beschikbare opties bundelen in persoonlijke woonontwerpen. Zo ziet u precies of uw woonwensen kunt realiseren in de bouwnummers waarin u geïnteresseerd bent/die nog beschikbaar zijn, inclusief de bijbehorende kosten. Handig, want zo kunt u een bewuste keuze maken voor de woning die het beste bij u past.

Kortom, een mooi moment om nog in te kunnen stappen en straks te wonen in een nieuw huis die voelt als een tweede huid. De 45 woningen worden aangeboden in twee hoofdtypen, elk met een aantal varianten. Laat u inspireren en overtuigen en smeed het ijzer nu het nog heet is. Welkom Op Enka, welkom in de Conerij!

De verkoop is gestart, bel een van de makelaars voor de nog beschikbare woningen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Verhage van Grootheest Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0318 - 619 145

Ditters Makelaars Ede

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-657657
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing