Enka - De Fabriek

Ede
Van € 444.900 tot € 639.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 55 (16 beschikbaar)
  • Wonen 158 tot 225 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 122 tot 234 m²

Open Huis

  1. Zaterdag 5 december van 10:00 tot 12:00

Project Enka - De Fabriek

OPEN HUIS OP ENKA IN DE FABRIEK (op inschrijving)

Heeft u zaterdag 7 november gemist of twijfelde u nog? Op zaterdag 5 december van 10 tot 12 uur laten wij u graag kennismaken met het prachtige ENKA terrein gelegen naast het nieuwe intercity station Ede-Wageningen en direct gelegen tegen het bosgebied De Sysselt.

Het betreft het laatste project op ENKA met grondgebonden woningen. De woningen worden gerealiseerd achter de oude fabrieksmuur. De bouw start februari 2021 al!

Deze ochtend vertellen wij u graag meer over dit prachtige nieuwbouwproject en het proces dat komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. In verband met de huidige regelgeving vragen wij u een afspraak binnen dit tijdsbestek in te plannen door telefonisch of per e-mail contact op te nemen via onze kantoren:

=============================================================

Wonen met de identiteit en het karakter van toen.....Misschien hebben we wel het beste tot het laatst bewaard... In de fabriek De Carrémuur is een van de 8 overgebleven historische onderdelen op het ENKA terrein in Ede. Hij geeft letterlijk vorm aan het Carré en is het sluitstuk van een mooie groene woonwijk gelegen in ‘Het Hart van OP ENKA’. De oude fabrieksmuur vormt de basis van dit unieke project.

Achter deze rijke industriële gevel, die in ere wordt hersteld, komen circa 41 herenhuizen in diverse variaties. De stoere uitstraling, de grote raampartijen, het historische karakter, de geweldige woningbreedtes en verdiepingshoogtes van maken deze toekomstige woningen tot een van de fraaiste van OP ENKA. Zo hebben we misschien wel het beste tot het laatst bewaard.

Hier woon je straks in een nieuw huis achter een historische gevel waarvan iedere steen een geschiedenis heeft en een eigen verhaal vertelt. Te midden van het groen van de Veluwe en het NS station Ede-Wageningen op loopstand. Een ideale combinatie van twee werelden. Je werkt gewoon in Utrecht, Amsterdam of Arnhem en woont op een historische plek met de Veluwe in je achtertuin.

Het huidige gevelritme wordt voor de nieuwe woningen straks maatgevend. Hierdoor ontstaan bijzondere woningen met grote ruimtes en hoogte (van ruim 3,7 meter) die herinneren aan de vroegere bestemming van het gebouw en geven het een nieuwe invulling aan het hedendaags wonen. Woningbreedtes van 6,5 meter tot circa liefst 8,8 meter staan garant voor een ultieme woonbeleving van de ruimtes. En met woonoppervlaktes van circa 163 m2 tot circa 225 m2 bieden deze woningen alle mogelijkheden voor creatieve woonideeën. Door de historische gevel behouden de woningen zijn voorgeschiedenis en ziel maar krijgen een hoogwaardige afwerking waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Verwarming geschiedt door een comfortabel en gezonder systeem van vloerverwarming en vanzelfsprekend worden de woningen energiezuinig met een EPC van 0.

Dit is een plek met identiteit, karakter en ruimte voor de indeling en afwerking die aansluit bij jouw manier van leven. Een plek om te blijven, waar kinderen kunnen opgroeien. Een plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Maar ook duurzaam, klaar voor de toekomst en met oog voor detail.

Wonen ‘In de fabriek’ is een beleving...

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Woningtypen

Van de 55 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ditters Makelaars Ede

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-657657

Verhage van Grootheest Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0318 - 619 145
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing