Aan de Bosrand

Ede Verkoop gestart
Van € 565.000 tot € 809.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (2 beschikbaar)
  • Wonen 183 tot 187 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 365 tot 553 m²

Project Aan de Bosrand

HET PLAN
Aan de Bosrand in Ede, een prachtige locatie met het bos als uw achtertuin en vlakbij het centrum van Ede. 17 vrijstaande- en 4 twee-onder-één-kapwoningen op zo'n unieke plek! Dit is echt een kans uit duizenden!
Simon Stevin is een nieuwe wijk op het voormalige kazerneterrein in Ede, Gelderland. In deze wijk, met een grote diversiteit aan woningen, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan één van de pareltjes van dit terrein: we hebben het dan over het luxe nieuwbouwproject Aan De Bosrand.

LIGGING
Verlangt u naar de rust van de natuur, en de kinderen naar het vertier van een bruisende stad? Aan de Bosrand heeft de oplossing voor beide wensen. Want u woont hier niet alleen aan de rand van de Hoge Veluwe, maar ook aan de rand van de gezellige stad Ede.
Bij Aan de Bosrand is de Veluwe uw achtertuin. Hier loopt u zo het bos in of de heide op. Op slechts tien autominuten vindt u de schoonheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe met eeuwenoude bomen, statige lanen en imposante monumentale landhuizen en kastelen. De natuur rondom Ede nodigt uit tot eindeloze zwerftochten op de fiets, te paard of wandelend. Tegelijkertijd kunt u volop genieten van de levendigheid van de stad Ede. Wat dacht u van winkelen in het centrum, genieten van de vele restaurants en gezellige kroegjes, een filmpje pakken bij Pathé Ede of nieuwe smaken ontdekken op de foodfestivals van Ede. Of laat u zich liever verrassen door de programma’s van Akoesticum, het nationale trainingscentrum voor podiumkunsten, Cultura en poppodium Astrant.

Kortom; Aan de Bosrand, een inspirerende omgeving voor jong en oud!

DE WONINGEN
De indeling van deze woningen is met zorg en zo functioneel mogelijk samengesteld. Voor uw eigen ideeën en wensen heeft u na ondertekening van de koop- en aanneemovereenkomst een gesprek met de kopersbegeleiding van Bolton Bouw. Zij zal u adviseren en begeleiden om zo tot uw eigen droomwoning te komen!

Als u kiest voor een van de woningen van Aan de Bosrand wordt het bos letterlijk uw achtertuin. Want alle 21 woningen staan aan de rand van De Ginkelse Heide.

17 vrijstaande woningen:
Prijzen vanaf € 739.000,- vrij op naam
woonoppervlak vanaf 183 m2 op percelen van 447 m2 tot 558 m2

4 twee-onder-één kapwoningen:
Prijzen vanaf €565.000,- vrij op naam
woonoppervlak 187 m2 op een perceel van minimaal 365 m2

INSCHRIJVEN
Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Schrijf u dan in via de projectwebsite en ontvang het laatste nieuws over Aan De Bosrand. Tevens vindt u hier het inschrijfformulier.
Indien u nog vragen heeft, neemt u dan contact op met ons nieuwbouwteam!

Foto's

Omgeving

Het project Aan de Bosrand brengt jong en oud het beste van twee werelden. Enerzijds ontspanning, want het bos ligt bij wijze van spreke in uw achtertuin en ook de Ginkelse Heide is dichtbij. De natuur is er overweldigend mooi!
Anderzijds is er de dynamiek van het gezellige centrum van Ede met een uitgebreid winkelaanbod, markten, horecagelegenheden, foodtruckfestivals en jaarlijks terugkerende evenementen op het Museumplein.

De schoonheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe, met haar imposante landhuizen, kastelen en prachtige flora en fauna, ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto. Tijdens eindeloze fiets-, wandel- en GPS-tochten spot u met een beetje geluk ‘the big four’ (een edelhert, wild zwijn, moeflon of een ree).
Bezoek eens Jachthuis St. Hubertus of het Kröller-Müller Museum. Wist u dat ze de op een na grootste Vincent van
Gogh-collectie ter wereld bezitten?

In Ede zijn er zowel scholen voor het basis- als het voortgezet onderwijs èn er is er ook een hogeschool aanwezig, de Christelijke Hogeschool Ede. Er is bovendien een goede busverbinding met de campus van Wageningen University & Research. Station Ede-Wageningen verbindt de lijn Arnhem – Utrecht en is het begin- en eindpunt van de lijn Barneveld/Amersfoort. Liever met de auto? Dankzij de centrale ligging aan de N224, de A12 en A30 bent u snel in steden als Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Apeldoorn.

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Domicilie Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-693502

Ditters Makelaars Ede

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-657657
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing