Enka | 't Hartogshof Townhouse

Ede Bouw gestart
Van € 535.900 tot € 555.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (9 beschikbaar)
  • Wonen 165 tot 181 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 88 m²

Project Enka | 't Hartogshof Townhouse

't Hartogshof, het beste van twee werelden
GOED NIEUWS! Bouw start in september!

Op Enka is grotendeels gerealiseerd. En wat is het mooi geworden! Een oude fabriekslocatie is getransformeerd tot een aantrekkelijke woonwijk met een dorpse opzet en eigen identiteit. Op Enka is duurzaam en kwalitatief hoogwaardig ontworpen en gemaakt om fijn te wonen, gelukkig te leven.
We zijn er nog niet helemaal. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het slotstuk van Op Enka. Dit slotstuk is een unieke ontwikkeling die straks de wijk een nieuw gezicht geeft én een brug slaat tussen het nieuwe station Ede-Wageningen en het dorpse Op Enka. Hiervandaan wandel je net zo snel het bos in als naar de trein. Twee werelden vinden elkaar in ’t Hartogshof.

Met ’t Hartogshof wordt een nieuwe smaak aan Op Enka toegevoegd
’t Hartogshof wordt een levendig, geborgen woongebied waar duurzaamheid en ontmoeten centraal staan. Het carrévormige gebouw biedt een enorme variatie aan woningen. Van royale stadswoningen (circa 171-181 m2 woonoppervlak) tot appartementen (circa 48-94 m2 woonoppervlak) voor starters, stellen, (jonge) gezinnen en senioren. Deze diversiteit staat garant voor een aantrekkelijke variatie van bewoners, waardoor er een gezellige en stadse dynamiek in het gebied ontstaat.
Kortom, met ’t Hartogshof slaan we een brug tussen het dorpse Op Enka en het nieuwe stationsgebied en voegen we een nieuwe smaak toe aan Op Enka. Aan de Akulaan komt een poort die toegang geeft tot het binnen gebied waar ruimte is voor parkeren. Via een trap of lift bereik je het dek dat wordt ingericht als binnentuin.

Lekker buiten zijn in en rondom ’t Hartogshof
Waar je ook woont, altijd kijk je uit op de gezamenlijke, groene binnentuin die wordt gerealiseerd op het deels overdekte parkeerterrein. Je kunt in de binnentuin ontmoeten, een praatje maken, lunchen of met een kop koffie genieten van de zon. Naast ’t Hartogshof komt een autovrij park met een commerciële ruimte, bestemd voor horeca. Wij zien al voor ons hoe je, voordat je de trein pakt, nog even je mail bijwerkt onder het genot van goede koffie. Of misschien wordt dit wel de plek waar je op vrijdagmiddag borrelt met vrienden.

Heb jij interesse in 't Hartogshof? Neem dan contact op met een van de betrokken makelaars. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw september 2023

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Ditters Makelaars Ede

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318-657657

Verhage van Grootheest Makelaardij

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0318 - 619 145
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing