Eersel - Groenheyde

Eersel
Van € 579.000 tot € 699.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 1.331 tot 2.305 m²

Project Eersel - Groenheyde

Groenheyde - Eersel - 4 kavels

In alles ademt Groenheyde rust, terwijl het eigenlijk in spreekwoordelijke zin op slechts een steenworp afstand ligt van het heerlijke centrum van Eersel. Maar ook de bossen, heides en weides waar je heerlijk kunt verdwalen op één van de vele fiets- of wandelpaden. Vanuit Groenheyde kun je echt alle kanten op. Maar net zo lekker is het om gewoon lekker thuis te zijn en te genieten van het leven om je heen in je eigen achtertuin. We hebben de kavels van de vier landelijk moderne woningen zo ingedeeld dat je privacy is gewaarborgd. We spelen met vloeiende en natuurlijke overgangen waarbij we ‘gezamenlijk’ scheiden van ‘privé’. De bomen van je eigen bos bieden je bovendien een heerlijke doorkijk op de landelijke omgeving.

CONCEPT
Aan de rand van het dorp Eersel wordt een ontwikkeling voorzien van vier uitgeefbare kavels. Op het driehoekige perceel aan de Postelseweg wordt een passende landschappelijke inpassing aangelegd. De hoofdthema’s die als basis dienen voor de landschappelijke inpassing zijn de kamerachtige en de bosachtige structuur van het landschap. De open en gesloten structuur wordt hierdoor benadrukt. Aan de noordzijde van het perceel worden vier woonhuizen gesitueerd in een omringde houtwal, die
een natuurlijke groene 'kamer' creëert. Het centrale erf zorgt voor de ontsluiting op het perceel door middel van een toegangsweg vanuit de Postelseweg en wandelpad aan de Rosheuvel. Het centrale erf en de voortuinen van de woonhuizen worden gemeenschappelijk ontworpen. Op de hoek Rosheuvel en Postelseweg wordt een bos voorzien waardoor een fraaie doorkijk naar het omliggende landschap gecreëerd wordt. De woningen krijgen een hoogwaardige, landelijke en eigentijdse uitstraling, waarbij de ontwerpen een familiaire eenheid vormen.

ONTWERP
Voor de te ontwerpen woningen is een beeldkwaliteitsplan bepaald dat via het bestemmingsplan een juridische status heeft gekregen. De 4 woningen worden door architect Tom Kneepkens ontworpen en tot een bouwvergunning gebracht. Op deze manier wordt passend bij de locatie een hoge kwaliteit van de bebouwing gewaarborgd.

INTERESSE?
Schrijf je in als geïnteresseerde via de projectwebsite.
Mocht je vragen hebben dan kun je ons bereiken via 0497 513393 of

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eersel - Groenheyde

Van € 579.000 tot € 699.000 v.o.n.