Eindhoven - Tivoli - Appartementen

Eindhoven
Van € 332.500 tot € 439.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (16 beschikbaar)
  • Wonen 77 tot 93 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project Eindhoven - Tivoli - Appartementen

Verkoop gestart!

De inschrijving en eerste selectieronde heeft inmiddels plaatsgevonden. U kunt zich nog wel inschrijven via de projectwebsite zodat je op de reservelijst komt te staan.

Eindhoven - Tivoli - 17 appartementen

Nieuwe buurt
Stadsdeel Stratum krijgt er een nieuwe buurt bij! Tivoli Eindhoven is de naam voor de woningbouwontwikkeling op het voormalige Tivolikerkterrein. Op dit terrein gelegen in stadsdeel Stratum ontwikkelen Sint Trudo en SDK Vastgoed in totaal 36 eengezinswoningen en 17 appartementen.

Die link naar het vroegere Tivoli kerkterrein is mede terug te zien in de stedenbouwkundige opzet van het nieuwe plan. Zo refereert het appartementenblok en het achterliggende woonerf naar de vroegere kerkvorm. Het noordelijk gelegen woonhof en de nieuwe woningen langs de Heezerweg refereren naar de vorm van de vroegere gaard en pastorie. Het terugbrengen van veel groen refereert naar de vroegere gaard en is een belangrijke kwaliteit van het plan.

17 unieke koopappartementen variërend van 77 tot 103 m2, met ruime woonkamers inclusief grote balkons. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats, fietsen worden in een afgesloten collectieve fietsenstalling gestald. Daar heeft iedere bewoner ruimte voor drie fietsen. De appartementen voldoen tevens aan de laatste duurzaamheidseisen.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op via of bel 040 - 269 25 30.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 16 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Tivoli - Appartementen

Van € 332.500 tot € 439.500 v.o.n.