Eindhoven - Bosvallei

Eindhoven Bouw gestart
Van € 597.500 tot € 627.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 48 (1 beschikbaar)
  • Wonen 156 tot 162 m²
  • Aantal kamers 6 tot 7
  • Perceel 16 tot 18 m²

Project Eindhoven - Bosvallei

EINDHOVEN - BOSVALLEI - NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP!

Vanwege de grote belangstelling zijn de woningen uit fase1 (cluster A en B) inmiddels volledig verkocht! In fase 2 (cluster C en D) zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heb je interesse in een woning uit cluster C en D, dan kun je je interesse nog steeds kenbaar maken.

In Bosvallei fase 2 zijn de laatste 4 woningen nog te koop.
Bosfazant 146 - type B - Tussenwoning - 156 m² woonopp. - € 606.440,- v.o.n. (prognose oplevering medio september 2023)
Bosfazant 174 - type A - Tussenwoning - 168 m² woonopp. - € 627.500,- v.o.n. (prognose oplevering medio oktober 2023)
Bosfazant 176 - type A - Hoekwoning - 162 m² woonopp. - € 617.500,- v.o.n. (prognose oplevering medio oktober 2023)
Bosfazant 180 - type B - Tussenwoning - 156 m² woonopp. - € 609.500,- v.o.n. (prognose oplevering medio oktober 2023)

THUISKOMEN IN HET GROEN
In de jonge wijk Meerhoven aan de rand van Eindhoven, komt in de buurt Bosrijk het project Bosvallei. Eindhoven, de stad die innovatie ademt en zich tot de dag van vandaag blijft ontwikkelen, behoort tot een van de slimste regio’s ter wereld. Met het vizier op de toekomst gericht en waardering voor het verleden is Eindhoven een bruisende stad die barst van de creativiteit en design. Bosrijk is als buurt in Meerhoven een groene oase en kenmerkt zich door het “clusteren” van wonen, waardoor er variatie ontstaat in ruimte en beleving.

Wonen in Bosvallei is niet alleen uniek door de perfecte harmonie tussen de natuur en de bewoners maar ook de bouwmethode. Zo worden de constructieve daken en wanden uitgevoerd in CLT (Cross Laminated Timber). Deze circulaire bouwmethode heeft veel voordelen ten opzichte van bouwen in beton. CLT heeft namelijk als basis een hernieuwbare grondstof uit duurzaam geproduceerde bossen in Europa. De woningen ”ademen” en zijn gezonder voor mens en natuur. De demontabele bamboe geveldelen en flexibele indeling maken de woningen daardoor toekomstbestendig. Ook aan energiezuinigheid is gedacht. Door onder andere toepassing van triple glas en de daken van de woningen met de meest gunstige zonligging worden voorzien van zonnepanelen. De overige woningen krijgen een sedumdak.

De woningen zijn volledig afgestemd op het parkachtige landschap van Bosrijk. Vanuit nagenoeg alle woningen wordt een vrij uitzicht geboden zodat bewoners daadwerkelijk dag in dag uit ervaren hoe bijzonder het is om in een ‘Bosrijke’ omgeving te wonen. De constructieve daken en wanden worden uitgevoerd in CLT (Cross Laminated Timber). De gevels krijgen door de toepassing van bamboe hout bekleding een passende, natuurlijke uitstraling die de duurzame en milieuvriendelijke aanpak van het project versterkt.

BOSVALLEI EEN THUIS EN ZOVEEL MEER
Het parkachtige landschap loopt door tot in de 4 woonclusters waardoor het een geheel vormt. De woningen zijn volledig afgestemd op het landschap. Vanuit nagenoeg alle woningen wordt een vrij uitzicht geboden zodat bewoners daadwerkelijk dag in dag uit ervaren hoe fantastisch het is om in een Bosrijke omgeving te wonen. De gevels krijgen door de toepassing van bamboe bekleding een passende, natuurlijke uitstraling die de duurzame en milieuvriendelijke aanpak van het project versterkt.

INTERESSE
Mocht je vragen hebben of interesse in één van de beschikbare woningen, mail dan naar of bel 040 269 25 30.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juli 2022

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Bosvallei

Van € 597.500 tot € 627.500 v.o.n.