Waterland

Eindhoven
Van € 645.000 tot € 769.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (2 beschikbaar)
 • Wonen 210 tot 213 m²
 • Aantal kamers 7
 • Perceel 318 m²

Project Waterland

De omgevingsvergunning / bouwvergunning voor deze vrijstaande villa is verleend en de bouw kan op korte termijn starten!

Wij bieden je aan, de laatste bouwkavel met onder architectuur ontwikkelde vrijstaande villa . De ruime living en werkkamer / speelkamer op de begane grond en 4 slaapkamers, hebben veel lichtinval door de grote raampartijen. Daarnaast zijn er 2 badkamers. De tweede verdieping biedt je een studio met een royaal dakterras.
Het grote voordeel van deze nieuwbouw villa is de korte bouwtijd (binnen 2 maanden), flexibiliteit in afwerkingskeuzes en de kwalitatieve hoogwaardige bouwmethode. Deze villa wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en wordt casco opgeleverd. Casco betekent o.a. zonder installaties, keuken, sanitair, trappen, afwerkvloeren, binnen deuren en afwerking wanden, vloeren en plafonds.
Hierdoor heb je zelf nog volledig de regie over de afwerking van de woning.

Foto's

Omgeving

Waterrijk is een woongebied met allure. In Waterrijk zijn veel bestaande bossingels behouden gebleven. Dit heeft ervoor gezorgd dat het woongebied direct een groene en volwassen uitstraling heeft. Centraal in de wijk ligt een brede school. Ook is er voor kinderen in de wijk veel ruimte om veilig te spelen. In Waterrijk is gekozen voor heldere woonmilieus die met elkaar een contrast vormen. Zowel landelijk als stedelijk zijn vertegenwoordigd in deze wijk. Dit komt tot uiting in de vorm van 'boomgaarden' en 'hoven'.

De wijk heeft een legio aan voorzieningen : 60 hectare groot landschapspark met o.a. waterpartijen, speelweide en een uitkijkheuvel. Het winkelcentrum Meerhoven met o.a. AH, Jumbo, Lidl , bakker, Gall & Gall, Hema, Etos enz. bevinden zich allemaal op loop afstand. Tevens in de nabijheid scholen , kinderdagverblijf, internationale school, SGE Huisartsenpraktijk, golfbaan Welschap, tennisbanen en ander recreatie mogelijkheden. Het luchthaven airport, uitvalswegen en het stadcentrum van Eindhoven zijn snel en eenvoudig per auto of openbaar vervoer te bereiken. Het High Tech Campus alsmede ASML zijn in de dichte nabijheid goed te bereiken via uitvalswegen en of openbaar vervoer.

360° foto's en video

Woningtypen

Er is 1 huis in dit project beschikbaar

 • Villa

  Vrijstaande woning Van € 645.000 tot € 769.000 v.o.n.
  • wonen 210 tot 213 m² wonen
  • aantal kamers 7 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Waterland 213 m² wonen 7 kamers € 645.000 v.o.n.
  Waterland 210 m² wonen 7 kamers € 769.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

ERA vb&t Nieuwbouwmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 088-5454645
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Waterland

Van € 645.000 tot € 769.000 v.o.n.