Eindhoven - Kroonhoef

Eindhoven
Van € 234.500 tot € 399.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 42 (geen beschikbaar)

Project Eindhoven - Kroonhoef

Kroonhoef - Eindhoven - Nog enkele appartementen te koop!

Nieuwbouwproject Kroonhoef ligt op een zeer centrale locatie aan de binnenring van Eindhoven. Alle voorzieningen liggen om de hoek aan de Woenselsemarkt. De binnenstad en station Eindhoven Centraal ligt op 7 minuten fietsen. Heb je behoefte aan even recreëren in het groen? Dan kom je vlakbij aan je trekken in het grote Philips De Jonghpark, waar ook de Herdgang en Landgoed De Wielewaal zijn gevestigd.

Kroonhoef ligt tussen het hippe Strijp-S en het gebied waar veel grote onderwijsinstellingen als Fontys Hogeschool en TU Eindhoven, en het Maxima Medisch Centrum zijn gevestigd. Je vindt er ook basisscholen in de buurt en allerlei winkels voor de dagelijkse behoeften. Voor uitgebreid shoppen en uitgaan hoef je ook niet ver van huis.

Op de hoek van de Kronehoefstraat en de Van Brakelstraat realiseert Van Wanrooij Projectontwikkeling een zeer afwisselend complex met 42 koopappartementen in maar liefst 11 verschillende typen. De studio’s en appartementen variëren in grootte van 46 tot 106 m². Ze hebben allemaal een balkon/terras of loggia van 4 tot 34 m². Deze zijn aan de binnenzijde van het complex gesitueerd aan de zonzijde. Hier kun je rustig van je kopje koffie en van het fraaie uitzicht op de naastgelegen monumentale boerderij met groen boerenerf genieten. Bijna alle appartementen hebben een parkeerplaats en een berging in het souterrain. Die parkeerplaatsen liggen half verdiept, de begane grond van het gebouw ligt hierdoor wat hoger dan het trottoir. Ook bewoners op de begane grond zijn zo gegarandeerd van privacy.

Interesse?
Via de projectwebsite kroonhoef-eindhoven.nl kun je bij downloads alle verkoopstukken bekijken. Heb je interesse één van de beschikbare appartementen? Neem dan contact met ons op via of bel 040 - 269 25 30.

Foto's

Omgeving

Welkom in Eindhoven

Het bruisende Eindhoven heeft zo goed als alles te bieden voor mensen van alle leeftijden en leefstijlen. Zowel op het gebied van wooncomfort, onderwijs, shoppen, uitgaan, musea, sport en ontspanning. En Eindhoven verbindt je met de nabije en verre omgeving.

Als highlights noemen we het Van Abbemuseum, Strijp-S en de Dutch Design Week, het Parktheater, Muziekgebouw Eindhoven en Popzaal de Effenaar. Verder het grote winkelgebied met gerenommeerde warenhuizen zoals de Bijenkorf en speciaalzaken, en de vele opleidingen in het lager, middelbaar en hoger onderwijs (o.a. Fontys, Design Academy en de TU). Behalve het Philipsstadion beschikt Eindhoven over vele andere geweldige sportaccommodaties, bijvoorbeeld voor zwemmen en schaatsen. Ook qua omgeving is Eindhoven erg aantrekkelijk. Rond heel Eindhoven vind je fraaie bossen en heide. Heerlijk om te wandelen, fietsen en sporten. Al met al een stad waar je je niet snel zult vervelen!

Perfect gelegen
Eindhoven ligt heel gunstig in een centraal knooppunt van diverse rijkswegen. Via de A67 rijd je ofwel naar Venlo en Duitsland, of naar België. De A2 brengt je zowel naar Maastricht als naar Den Bosch/Utrecht. De A58 verbindt Eindhoven via Tilburg, Breda met het westen. Ook per spoor kom je snel op de plaats van bestemming. Er rijden vele streekbussen naar gemeenten in de omgeving van Eindhoven. De supersnelle HOV-baan biedt een uitstekende verbinding met Eindhoven Airport.
Kortom, Eindhoven verbindt je met de nabije en verre omgeving.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 42 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Kroonhoef

Van € 234.500 tot € 399.500 v.o.n.