Puur

Eindhoven Verkoop gestart
Van € 285.000 tot € 390.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 56 (8 beschikbaar)
  • Wonen 92 tot 105 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 102 tot 164 m²
Blikvanger Puur - Wonen in Meerhoven. Wonen in het groen.

Project Puur

Puur - Wonen in Meerhoven

De onbebouwde locatie tussen de Meerhovendreef en de Graslook in Eindhoven zal worden omgevormd tot een hoogwaardige groene (be)leefomgeving met duurzame woningbouw.

Een toekomstbestendig plan met een uitgebreide rol voor de aanwezige Rundgraaf (een riviertje) in het gebied. Met natuurontwikkeling wordt de kwaliteit van het gebied versterkt van gecultiveerd grasland naar een natuurterrein met een variatie aan kruiden en natuurgrassen. De woningen worden in 3 groepen in het natuurterrein en langs de Rundgraaf gebouwd.

Het plan 'PUUR Wonen in Meerhoven' bestaat uit 56 woningen verdeeld in 3 clusters met binnenhoven.

Het plan bevat 3 typen woningen:
- Type Parkzicht: woonkamer aan het openbaar gebied en een patio;
- Type Parktuin XL: met een tuin aan het openbaar gebied en de keuken aan het binnenhof;
- Type Parktuin met een tuin aan het openbaar gebied en de keuken aan het binnenhof, maar 1,2m korter dan de XL woning.

PUUR
Weldadig wonen in een huis van massief hout in plaats van beton of steen. Door een zeer goed vocht-accumulerend vermogen en vrij van emissie bieden deze woningen een weldadige, pure en gezonde leefomgeving. Vanzelfsprekend zijn de woningen zeer energiezuinig en gasvrij.

DE VERKOOP IS GESTART.
Op de projectsite (zie onderaan op deze pagina) vind je alle relevante informatie zoals de actuele prijslijst, verkooptekeningen, technische omschrijving, etc. Schrijf je in voor 1 van de beschikbare bouwnummers en wij nemen snel contact met je op.

Foto's

Omgeving

Ligging
Het plangebied ligt aan de rand van de jonge wijk Meerhoven/Strijp, de eerste huizen zijn opgeleverd in 1999. De hoofdontsluiting is de Meerhovendreef, met aangrenzend de buurtontsluitingsweg de Heerbaan. Belangrijke elementen in de wijk zijn het openbaar groen en het water. Bezoek het Philips van Lenneppark inclusief kinderboerderij of ga sportief aan (de) slag op de golfbaan. Stap op de fiets naar Park Meerland en bekijk het gebied vanuit een heel ander perspectief vanaf het uitkijkpunt, bezoek het pompgemaal of laat de kinderen spelen in één van de talloze speeltuintjes.

Op fietsafstand van de locatie bevindt zich het winkelcentrum Meerhoven. Je kunt hier terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Winkelcentrum Meerhoven drie grote supermarkten: Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Tevens vind je er een bakker, een cafetaria/restaurant en diverse winkels voor huishoudelijke artikelen en mode. Bij Primera kun je terecht voor je postzaken. Daarnaast bevinden zich op meerdere locaties ondergrondse inzamelbakken voor plastic en glas.

Bereikbaarheid
‘PUUR – Wonen in Meerhoven’ ligt slechts een kwartiertje bij het centrum van Eindhoven vandaan en is zowel per auto, per openbaar vervoer en per fiets goed bereikbaar. Door de centrale ligging zit je zo op de A2. Vanuit de A2 bereik je zo de A50, de A58 en de A67. Een dagje naar Nijmegen, Tilburg of Roermond is dus zo geregeld! Reizen met Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) is mogelijk in Meerhoven. Lopend ben je in 7 minuten bij de halte voor onder andere de lijnen 401, 402 en 403 en kan je op pad naar bijvoorbeeld Eindhoven Centraal of Eindhoven Airport.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juni 2020
Verwachte start bouw januari 2021
Verwachte oplevering maart 2022

Woningtypen

Van de 56 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Verkoopmakelaar

ERA Focus makelaars Eindhoven

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040 2180078
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Puur

Van € 285.000 tot € 390.000 v.o.n.