Eindhoven - Gildehuys

Eindhoven Verkoop gestart
Van € 429.500 tot € 433.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 32 (4 beschikbaar)
  • Wonen 125 tot 126 m²
  • Aantal kamers 4
Blikvanger In verkoop! 32 appartementen. Interesse? Neem contact op met makelaar

Project Eindhoven - Gildehuys

Eindhoven - Gildehuys

In één van de oudste en mooiste binnenstedelijke woonwijken van Eindhoven wordt er een prachtig appartementen complex ontwikkeld. Kleinschalig, groen en – niet onbelangrijk – betaalbaar. We nemen je graag mee naar de Eindhovense Gildebuurt waar we je welkom heten in ‘t Gildehuys. Een eigentijds en modern gebouw waarbinnen we 32 koopwoningen gaan realiseren. Variërend in grote, indeling, aantal kamers als ook hoogte. Want ’t Gildehuys bestaat uit vier woonlagen met ‘on top’ een prachtig penthouse. Een buitenkans aan de binnenring van Eindhoven, met unieke woningtypes.

’t Gildehuys is met zijn ligging aan de binnenring vanaf alle kanten perfect bereikbaar. Met de auto, het openbaar vervoer als ook fiets. Als je binnen de ring van Eindhoven woont heb je plotseling alles binnen handbereik. Welke kant of richting je ook uit wilt, je begeeft in no-time op de verschillende snelwegen, maar staat net zo snel op het Centraal Station of in de vertrekhal van Eindhoven Airport. Met de fiets ben je in nog geen vijf minuten in de binnenstad of op Strijp-S. En de Woenselsemarkt en Kruisstraat bevinden zich met al haar winkels en voorzieningen op nog geen twee minuten loopafstand. De meer dan honderd jaar oude Gildebuurt is één van de laatste echte Eindhovense buurten die nieuw leven wordt ingeblazen. De Gildebuurt bruist dan ook als nooit te voren en is door haar diversiteit, ligging, voorzieningen en bewoners één van de meest kleurrijke hotspots van Eindhoven.

De woonoppervlaktes van de verschillende woningtypes variëren van 45 tot ruim 126 m2. Met ieder een eigen balkon, terras of loggia aan de zonzijde van 5 tot een riante 24 vierkante meter.
Op de afgesloten parking, die je via de onderdoorgang aan de Wassenaarstraat bereikt, bevinden zch 23 parkeerplaatsen (deels overdekt).

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 32 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Gildehuys

Van € 429.500 tot € 433.000 v.o.n.