Bakermat

Eindhoven
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 235 (geen beschikbaar)

Project Bakermat

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Gevels met kinderlijke lijnen, afgeronde kozijnen, en een bijzonder vormgegeven trappenhuis dat gezien mag worden.

Last but not least: de in het oog springende "goud gele gevel" - wat fijn klinkt met een zachte G - glanst je tegemoet als je Eindhoven binnenrijdt.

Hiermee wordt De Bakermat zeker een stijlicoon!

Er wordt gebouwd aan 235 vrije sector huurappartementen, 122 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en commerciële ruimtes op de begane grond. Heb je zelf geen auto? Geen probleem, er komen 9 deelauto's voor de bewoners van Bakermat en E-bikes voor de sportievelingen. Je huurt een luxe appartement met een complete keuken, een comfortabele badkamer en een gezamenlijke binnentuin. En met oppervlakten tussen 54 en 103 m² groot is er altijd wel een appartement dat bij jou past! Naar verwachting is het complex in Q2 2022 gereed.

Interesse? schrijf je nu in via hurenindebakermat.nl

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 235 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

vb&t Nieuwbouwmakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 088-5454645
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bakermat

Prijs op aanvraag