Berckelbosch - ’T Hof van Haydn

Eindhoven Bouw gestart
Van € 439.000 tot € 765.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 64 (9 beschikbaar)
  • Wonen 112 tot 168 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 110 tot 339 m²
Blikvanger De bouw is gestart! Nu kopen is volgend jaar wonen

Project Berckelbosch - ’T Hof van Haydn

Eindhoven - Berckelbosch - 't Hof van Haydn

DE BOUW IS GESTART! NU KOPEN BETEKENT IN 2024 WONEN.

Er zijn nog enkele ruime tussenwoningen te koop, dus grijp je kans.

Zonder enig voorbehoud durven wij te stellen dat we met Haydn in Berckelbosch een nieuwe weg zijn ingeslagen. Een weg die vorm en inhoud krijgt, zoals je die in Eindhoven niet vaak tegenkomt. Fase 11 hebben we dan ook liefdevol omgedoopt tot 't Hof van Haydn. Een fase waarmee we wonen de intimiteit geven die deze hoek bijzonder maakt. Met alle rust die daarbij hoort. En uiteraard prachtige jaren '30 architectuur die voor een allitererende allure zorgt waar iedereen zich al snel thuis zal voelen.

Ontdek jouw plek in Haydn. Ontdek nieuwe woonvormen met de allure van de jaren dertig. Passend bij jouw levensstijl en -fase. Welkom in Berckelbosch.

Kenmerken
- Inclusief één parkeerplaats op eigen terrein
- Nieuwbouwwoning
- Energielabel A++++
- Energieneutraal óf zelfs energiepositief
- Grotendeels voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
- Volledig naar eigen smaak en wensen af te werken
- Rustige en kindvriendelijke woonwijk
- Slechts op 10 minuten fietsen van de binnenstad

De wijk
Hoewel Berckelbosch nog volop in ontwikkeling is, is een groot deel van deze wijk al klaar. Je kunt dan ook met je eigen ogen zien hoe volwassen de wijk ondertussen is, maar ook hoe het 'voelt'. Je zult je verbazen over het volwassen groen, de ruim opgezette straten, de mooie hagen en vele speelvelden, -ruimtes, -tuinen voor kinderen, sportvelden en voorzieningen.

We kunnen je beloven dat 't Hof van Haydn alles krijgt wat je ziet - én meer. De ongekende grote groene zones en velden die we samen creëren geven jou en jouw toekomstige buurtbewoners straks alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Met bijvoorbeeld jeu de boules velden en heerlijke zithoeken. Als Haydn klaar is, zal deze plek niet als nieuw, maar juist als heel vertrouwd aanvoelen. Volledig in de stijl van de jaren dertig, maar met het hedendaags wooncomfort van nu.

Verplicht meer- en minderwerk
Aangezien de bouw al in een ver gevorderd is, zijn de deadlines van het meer- en minderwerk inmiddels vervallen.
De aannemer heeft de keuze gemaakt om bij de beschikbare woningen de badkamer en het toilet casco op te leveren. Ook wordt er een mantelbuis aangelegd. Een mantelbuis maakt het mogen om elektra en water (t.b.v. een buitenkraan en een laadpaal) naar de achtergevel te brengen.
Bouwnummer 16 krijgt een uitbouw van 1,20 meter diep.
Bouwnummer 18 krijgt een uitbouw van 2,40 meter diep.
De prijzen van deze meer- en minderwerken zijn nog niet verwerkt in de getoond v.o.n. prijs.

Interesse of vragen?
Er zijn nog enkele woningen te koop. Via de projectwebsite berckelbosch.nl/haydn kun je je interesse kenbaar van de bouwnummers van jouw voorkeur. Uiteraard kun je ons ook bellen voor een vrijblijvende afspraak of vragen. Neem dan contact op via of bel naar 040 269 2530.

Foto's

Omgeving

Aan de rand van het Eindhovense stadscentrum ligt hét nieuwe tuindorp Berckelbosch. De architectonisch hoogwaardige koopwoningen in jaren dertig stijl zijn gasloos gebouwd en staan in volwassen groen. Mede dankzij die fijne ligging is het stads wonen met een dorps karakter in Berckelbosch.

Ballast Nedam Development ontwikkelde de nieuwe stadswijk, na goed naar de woonwensen van de toekomstige Berkelboschenaren te hebben geluisterd. De stijl van de koopwoningen is actueel met een klassieke twist. Je woont er met het comfort van de 21e eeuw, terwijl de architectuur subtiel verwijst naar de jaren 30. De woningen zelf zijn eveneens van een gewild type en verschillende formaten: voor gezinnen, met tuin en bovendien energieneutraal of Nul Op de Meter.

Omgeving
Alleen al om de bijzondere ligging wil je in Berckelbosch wonen: pal aan de groene zone rond het kanaal, terwijl je binnen tien fietsminuten in hartje stad staat, en binnen tien autominuten op de snelweg bent. Op een steenworp afstand ligt natuurgebied de Urkhovense Zeggen, met de kleine Dommel en de befaamde Collse Watermolen die Van Gogh ooit schilderde.

VOORZIENINGEN
Voorzieningencentrum de Toeloop
Hier vind je het buurtwinkelcentrum met onder meer een supermarkt en een drogist. Aan de overkant zijn Spelen, Integreren en Leren geïntegreerd in het SPIL-centrum voor onderwijs, sport en vrije tijd: basisschool De BoschAkker, kinderdagverblijf Korein Kinderplein, peuterspeelzaal PeuterPlaza, het consultatiebureau van ZuidZorg, sportzaal De Karpen, jongerenontmoetingsruimte van Welzijn Eindhoven en de buurtontmoetingsruimte.

Zorg
Gezondheidscentrum SGE De Akkers heeft alle benodigde eerstelijns zorg in huis: fysiotherapeut, apotheek, huisarts, prikpost, podotherapeut, psycholoog en diëtist. Ook WIJEindhoven is er gevestigd. Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis liggen op een minuut of tien met de auto.

Sport
Voetbalclub RKVV Tongelre, bestaat al sinds 1920 en heeft diverse jeugd- en seniorenteams. Ook PSV Tongelre Fit / PSV Foundation ligt in de omgeving. Tennisvereniging De Doornakkers in de wijk heeft zo’n 500 leden en staat bekend als een gezellige en sportieve club. Wandelen, joggen, fietsen, mountainbiken, roeien; het kan allemaal direct in de buurt en het groen rondom. Langs het Eindhovensch Kanaal bijvoorbeeld lopen fijne groene routes.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop december 2021
Start bouw maart 2023

Woningtypen

Van de 64 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Berckelbosch - ’T Hof van Haydn

Van € 439.000 tot € 765.000 v.o.n.