Eindhoven - De Vlinder

Eindhoven
Van € 263.500 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 51 (2 beschikbaar)
  • Wonen 47 tot 99 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Bouw in volle gang! Verwachte oplevering zomer 2023

Project Eindhoven - De Vlinder

Eindhoven - De Vlinder

Kom gezellig langs op onze nieuwbouwmarkt bij ons kantoor in Eindhoven op vrijdag 2 juni van 15.00-18.00 uur! - Join us at our new construction market at our Eindhoven office on Friday 2 June from 15:00-18:00!
Locatie: Torenallee 65, 5617 BB te Eindhoven

BOUW IN VOLLE GANG!

Je kunt nog steeds kans maken op jouw droomwoning in De Vlinder! Er zijn nog enkele appartementen en stadswoningen beschikbaar. Inschrijven kan via de projectwebsite devlindereindhoven.nl of bel ons voor het maken van een afspraak.

Op een unieke locatie aan de Vitruviusweg, daar waar vroeger basisschool De Korenaar was gevestigd, wordt een prachtige natuur inclusieve leefomgeving gecreëerd, die zorgt voor blijvende vergroening, verbinding en samenleven. Hier komen 51 schitterende appartementen, verdeeld over drie duurzame gebouwen.

Het project De Vlinder ontleent haar naam aan het historische mozaïek, aanwezig in het voormalige schoolgebouw. Dit gebouw wordt getransformeerd, waarbij het mozaïek terugkomt. Vlinders worden in het ontwerp ook toegepast op het dak en in de bestrating van het binnenterrein. Maar op een mooie zomerdag zullen ze, mede door de vlindervriendelijke beplanting, ook in het echt niet ontbreken. De andere twee compleet nieuwe woongebouwen worden een halve verdieping opgetild om zo ruimte te maken voor parkeerplaatsen, het stallen van fietsen en voor de bergingen. Het binnenterrein dat wordt gevormd tussen de drie gebouwen biedt gelegenheid tot beweging, spel en ontmoeting. Kortom, een plek waar alle bewoners uit de buurt samen kunnen komen en kunnen genieten van de natuur.

Verkoopprijzen:
2-kamer appartementen | vanaf € 310.000,- v.o.n.
3-kamer appartementen | vanaf € 366.000,- v.o.n.

Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Interesse? Neem dan contact met ons op via 040 2692530 of

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - De Vlinder

Van € 263.500 tot € 495.000 v.o.n.