Eindhoven - De Vlinder

Eindhoven
Van € 263.500 tot € 495.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 51 (21 beschikbaar)
  • Wonen 47 tot 99 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Verkoop gestart! 51 appartementen verdeeld over 3 duurzame gebouwen..

Project Eindhoven - De Vlinder

Eindhoven - De Vlinder - Nu in verkoop

Op een unieke locatie aan de Vitruviusweg, daar waar vroeger basisschool De Korenaar was gevestigd, wordt een prachtige natuur inclusieve leefomgeving gecreëerd, die zorgt voor blijvende vergroening, verbinding en samenleven. Hier komen 51 schitterende appartementen, verdeeld over drie duurzame gebouwen.

Het project De Vlinder ontleent haar naam aan het historische mozaïek, aanwezig in het voormalige schoolgebouw. Dit gebouw wordt getransformeerd, waarbij het mozaïek terugkomt. Vlinders worden in het ontwerp ook toegepast op het dak en in de bestrating van het binnenterrein. Maar op een mooie zomerdag zullen ze, mede door de vlindervriendelijke beplanting, ook in het echt niet ontbreken. De andere twee compleet nieuwe woongebouwen worden een halve verdieping opgetild om zo ruimte te maken voor parkeerplaatsen, het stallen van fietsen en voor de bergingen. Het binnenterrein dat wordt gevormd tussen de drie gebouwen biedt gelegenheid tot beweging, spel en ontmoeting. Kortom, een plek waar alle bewoners uit de buurt samen kunnen komen en kunnen genieten van de natuur.

Verkoopprijzen:
2-kamer appartementen | vanaf € 263.500,- v.o.n.
3-kamer appartementen | vanaf € 366.000,- v.o.n.

Na een succesvolle selectie van kandidaten voor de 51 appartementen in de Vlinder is de inschrijving op dit moment gesloten. Alle woningen zijn inmiddels toegewezen en staan onder optie.

Wil je toch nog kans maken op een van de appartementen? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier wat je kan downloaden van de projectwebsite: of neem contact op met ons kantoor: 040 2692530.
We vermelden je dan als reservekandidaat op de lijst.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er nog 21 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - De Vlinder

Van € 263.500 tot € 495.000 v.o.n.