De Beeldentuin Delftlanden

Emmen Verkoop gestart
Van € 295.000 tot € 420.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 30 (6 beschikbaar)
  • Wonen 140 tot 187 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 252 tot 691 m²

Project De Beeldentuin Delftlanden

In de jongste wijk van Emmen, de Delftlanden, in een kindvriendelijke en groene woonomgeving en aan de rand van het Noordbargerbos ontwikkelt Kroon B.V. 24 luxe vrijstaande woningen en 6 royale twee-onder-één-kapwoningen in een prachtige jaren '30 stijl.
De ruime kavels, landelijk en dorps wonen aan de rand van Emmen met het gezellige stadscentrum niet ver van huis maakt 'De Beeldentuin' de perfecte woonlocatie!

Het plan 'De Beeldentuin' (fase 1 en fase 2) wordt gerealiseerd in de jongste woonwijk van Emmen, De Delftlanden. Deze wijk biedt volop ruimte aan groen en speelplekken. 'De Beeldentuin' is gelegen binnen een autoluw gebied met een speeltuin midden in het plan. Ook zijn de uitvalswegen N391, N34 en de A37 dichtbij.

De traditioneel gebouwde en zeer goed geïsoleerde woningen beschikken allen over minimaal 3 slaapkamers, een zolder voor een 4e of 5e slaapkamer, luxe sanitair en vloerverwarming. Ook worden de woningen voorzien van de nieuwste technieken en installaties en zijn de woningen standaard uitgerust met een lucht-warmtepomp, zodat de woning op een milieuvriendelijke manier wordt verwarmd. Door vloerverwarming op beide verdiepingen blijft de woning op een constante temperatuur. De vloerverwarming is per verdieping apart van elkaar regelbaar.

Tevens worden de woningen voorzien van luxe metselwerk in wildverband met een antraciet kleurige voeg, keramische dakpannen, zinken regenpijpen, strakke betonnen raamdorpels onder de kozijnen, standaard dubbele openslaande deuren naar het terras, standaard extra zonnepanelen op het dak, solide hardhouten binnen trappen (wit gegrond) en standaard een geïsoleerde berging met openslaande deuren.

Kijk voor meer informatie tevens op onze eigen site.

'Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.'

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop november 2019

Woningtypen

Van de 30 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Beeldentuin Delftlanden

Van € 295.000 tot € 420.000 v.o.n.