Sleedoorn

Emmen Verkoop gestart
Van € 310.000 tot € 322.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (5 beschikbaar)
  • Wonen 123 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 240 tot 382 m²

Project Sleedoorn

Gasloos wonen aan rand van het centrum van Emmen !

14 Woningen op een schitterende locatie aan de rand van de 'Emmerdennen'.
Dit project ligt op nog geen 100 meter van het bos, op 5 minuten fietsen van het station en Emmen-centrum en op 10 minuten fietsen van Wildlands Adventure Zoo, het Altlas theater en het grootste overdekte winkelcentrum van Drenthe. Alle voorzieningen dichtbij, maar toch is de natuur om de hoek.

De woningen worden gebouwd door Koenen Bouw uit Emmen. Een gerenommeerd bouwbedrijf dat reeds vele bouwprojecten heeft gerealiseerd.
De bouw vindt in 2 fases plaats -> De kavels 1 t/m 8 vallen in fase 1 en die bouw start in sept. 2020. De kavels 9 t/m 14 vallen in fase 2 en er is nog niet bekend wanneer die bouw zal starten.

Alle 14 woningen zijn van het zelfde type, waarbij de even bouwnummers worden gebouwd volgens de bijgevoegde plattegrond (zie media) (garage links, voordeur rechts) en de oneven bouwnummers worden gebouwd volgens de gespiegelde indeling (garage rechts, voordeur links).

INDELING

Begane grond: entree met toilet en trapopgang / woonkamer met open keuken en kastruimte onder de trap / buitenom bereikbare garage.

1e Verdieping: overloop / 3 slaapkamers / badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e Verdieping: via vaste trap / zolderruimte.

OVERIGE INFORMATIE:
-
diverse mogelijkheden om invulling te geven aan uw eigen woonwensen, bijv. een uitbouw aan de woonkamer of het realiseren van een bijkeuken – dit tegen meerwerk en in overleg met de aannemer
-
de woning wordt opgeleverd met sanitair: de wc wordt v.v. een hangend toilet en een fonteintje en de badkamer wordt v.v. een douche met thermostaatkraan, een hangend toilet en een wastafel met spiegel
-
de woning wordt opgeleverd zonder keuken
-
er wordt een lucht water warmtepomp toegepast – verwarming geschiedt middels vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping
-
er zijn geen gasinstallaties aanwezig in de woningen
-
volledig geïsoleerd
-
v.v. zonnepalen
-
gebruiksoppervlakte wonen ± 123 m², externe bergruimte ± 15 m² (garage), inhoud ± 459 m³ (excl. garage)
-
prijswijzigingen voorbehouden
-
de oppervlaktes van de kavels en andere afmetingen zijn bij benadering

Foto's

Omgeving

De woningen worden gerealiseerd op een schitterende locatie aan de bosrand van de 'Emmerdennen'. In het bos liggen enkele meertjes en het wordt vaak gebruikt als wandelgebied tussen de verschillende woonwijken van Emmen. Ook ligt Hunebed D45, één van de tien hunebedden gelegen in de Emmerdennen, op loopafstand van het plangebied.

De identiteit van Emmen
Emmen is de grootste gemeente van de provincie Drenthe en dat straalt het ook uit! In Emmen is het goed wonen. Mensen die houden van de natuur, maar toch alle voorzieningen dichtbij huis willen hebben, kunnen in Emmen perfect terecht. Het is een dorp wat uitgegroeid is tot een stad. Emmen is ondernemend en er is veel ruimte om ideeën te krijgen en uit te voeren.

Voorzieningen
Emmen is een open groene stad met veel natuur. Toch vergeet je bijna dat Emmen bijna 110.000 inwoners telt en een breed scala aan voorzieningen biedt. De stedelijke kern biedt alle voorzieningen die u mag verwachten: het grootste overdekte winkelcentrum van Drenthe, een gezellig stadsplein, een prachtig theater, Wildlands Adventure Zoo, ziekenhuis, goede onderwijsinstellingen, bioscoop en topsportclubs. De combinatie tussen recreatie, natuurgebieden en winkelaanbod zorgt voor een geweldige woonomgeving voor iedereen.

Bereikbaarheid
Emmen heeft een lage verkeersdichtheid en kent niet of nauwelijks files. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om Emmen te bereiken met het openbaar vervoer. Het station ligt naast het centrum. De provincie Drenthe en de gemeente Emmen zetten de komende jaren gezamenlijk de schouders onder het verder verbeteren van de bereikbaarheid van Emmen in de regio.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2019

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Kuper

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0591-612120
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Sleedoorn

Van € 310.000 tot € 322.500 v.o.n.