Gruunkampen te Weerdinge

Emmen Bouw gestart
€ 470.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (1 beschikbaar)
  • Wonen 134 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 415 tot 762 m²

Project Gruunkampen te Weerdinge

Welkom aan de Gruunkampen in Weerdinge! Van de 5 te bouwen huizen zijn er inmiddels 4 verkocht. Bouwnummer 3 (is hetzelfde als Gruunkampen 10) is nog beschikbaar.

Hoe bouwnummer 3 eruit zou kunnen komen te zien, zie je op de foto's. Dit zijn foto's van een bestaande, vergelijkbare woning elders. Dit huis verschilt op detailniveau (en er zijn aan aantal meerwerkopties toegepast, zoals een uitbouw van 1,20 meter, een dakkapel, uitpandige bijkeuken en garage) van de huizen aan de Gruunkampen, maar is in basis dezelfde. Wat een gaaf voorbeeld, toch?! Zo strak, licht, ruim en stijlvol zou jij dus in Weerdinge kunnen wonen!

#BOUWNUMMER 3 OP EEN RIJTJE
-Vrijstaande woning aan de Gruunkampen te Weerdinge-Emmen;
-In basis 134 m2 woonoppervlakte;
-Perceel van 415 m2;
-Koopsom € 470.000,- v.o.n.;
-Blijvend groen uitzicht;
-De bouw van dit project is in juli 2023 gestart. Als je nu besluit te kopen, woon je in de zomer van 2024 op deze
rustige, groene plek;
-Gasloos gebouwd en 'nul op de meter';
-Diverse meerwerkopties mogelijk; denk aan uitbouwen met 1 meter 20, 2 meter 40 of zelfs 3 meter 60, aanbouw van
bijkeuken en/of garage, plaatsen dakkapel en het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Levensloopbestendig wonen dus!

#NUL OP DE METER
Bouwnummer 3 wordt volledig energieneutraal gebouwd. Het pakket zonnepanelen dat op het dak van bouwnummer 3 wordt geplaatst, levert gemiddeld 7500WP op en krijgt daarmee officieus het stempel 'nul op de meter'. 7500WP is genoeg om het gemiddeld verbruik van zowel de warmtepomp als het gemiddeld gebruik van een gezin te dekken. In theorie zou je hier dus geen energiekosten meer hoeven hebben.

De woningen zullen volgens de laatste eisen geïsoleerd zijn, gasloos gebouwd worden en (vloer)verwarming gebeurt middels de modernste technieken. Energiezuinige huizen (volgens de BENG 2022 norm) met minimaal energielabel A+++. Wat de gas- en energieprijzen ook zullen doen; jouw rekening zal niet door het dak gaan.

#WEERDINGE
Het dorp Weerdinge ligt op een paar autominuten van Emmen. Een rustige, gemoedelijke plek, waar kinderen ruimte hebben om te voetballen, hutten te bouwen en met skelters te crossen. De basisschool en het dorpshuis vormen het hart van Weerdinge. Op zondag voetbal kijken en daarna borrelen in het café of in één van de restaurants: is allemaal op loopafstand.

#WELKOM
Voor uitgebreide informatie over alle meerwerkopties (denk bijvoorbeeld aan een slaap- en badkamer op de begane grond) of voor andere vragen kun je terecht bij Woonaccent Makelaars Emmen via 0591-647170. Wij helpen je graag!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop oktober 2022
Start bouw juli 2023

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Gruunkampen te Weerdinge

€ 470.000 v.o.n.