Bouwkavels 't Vaneker

Enschede
Van € 294.000 tot € 485.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (20 beschikbaar)
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 854 tot 2.517 m²

Project Bouwkavels 't Vaneker

Save the date
29 oktober start verkoop 14 kavels

Na de succesvolle verkoop in het voorjaar van dit jaar, komen er weer nieuwe kavels in de verkoop! Op 29 oktober starten we met de verkoop van 14 nieuwe kavels. De kavels bevinden zich op diverse plekken in 't Vaneker en variëren in grootte van circa 900 tot ruim 2.400 m².

Start verkoop en toewijzing
Vanaf vrijdag 29 oktober zijn alle gegevens, zoals ligging, grootte en prijs van de nieuwe kavels te vinden op vaneker.nl/te-koop/kavels. Op zaterdag 30 oktober bieden we je de mogelijkheid om de kavels die in de verkoop gaan te bekijken, zodat jij je goed kunt oriënteren. Op vaneker.nl/informatiemoment kun jij je inschrijven voor dit informatiemoment.

Op woensdagavond 10 november vindt via een livestream de lotingsprocedure plaats. De toewijzing van de kavels vindt plaats op 10 november middels een online loting via een livestream. Als je een kavel in 't Vaneker wil bemachtigen, dien je uiterlijk vrijdag 5 november 17:00 uur het lotingsformulier volledig ingevuld in te leveren bij het kantoor van de notaris. Het lotingsformulier en de spelregels voor de loting vind je ook vanaf 29 oktober terug op vaneker.nl/te-koop/kavels.

Interesse in een van deze kavels? Zet 29 en 30 oktober en 10 november alvast in je agenda. Via onze nieuwsbrief en social mediakanalen houden we je op de hoogte over de verkoop-procedure en hoe je je in kunt schrijven voor deelname aan de loting.

KAVELS 'T VANEKER, WONEN MET UITZICHT OP HET TWENTSE LANDSCHAP!
Getoonde foto's zijn reeds gerealiseerde woningen in het Vaneker. Het betreft hier aanbod van bouwkavels.

Binnen een oppervlak van bijna 100 hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typisch Twentse coulisselandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht!
’t Vaneker: Precies wat je wilt!

In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Ook zijn er diverse historische panden die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

’t Vaneker is jouw sleutel tot complete vrijheid, in meerdere opzichten. Vrijheid is het ultieme begrip waar mensen wereldwijd naar streven. De vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven naar je eigen inzichten vorm te geven. Natuurlijk wel met respect voor mensen in je omgeving.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Bouwkavels 't Vaneker

Van € 294.000 tot € 485.000 v.o.n.