Nieuwbouw Herenhuizen Deurningerstraat 132 Enschede

Enschede
Van € 464.500 tot € 469.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 2 (geen beschikbaar)
 • Wonen 147 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 194 tot 202 m²

Project Nieuwbouw Herenhuizen Deurningerstraat 132 Enschede

De meest geliefde wijk in Enschede is Roombeek, een gevarieerde wijk waar met name op cultureel gebied veel te beleven is, maar ook op een steenworp afstand ligt van de gezellige binnenstad van Enschede. Een hippe wijk die alles te bieden heeft: wonen, werken, winkelen en cultuur in een dynamische en bijzondere omgeving. Roombeek is zo goed als afgebouwd, maar op één van de laatste onbebouwde plekken worden aan de Deurningerstaat 2 herenhuizen gerealiseerd.

Onder leiding van PR8 Architecten uit Almelo, zijn deze herenhuizen ontworpen waarbij kwaliteit en luxe materialen zorgen voor een perfect geheel. De woningen, die op traditionele wijze worden gebouwd door aannemer BouwTeam Oost uit Albergen, worden compleet opgeleverd inclusief, een badkamer met luxe sanitair, een buitenberging en mogelijkheid voor 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De ruime stadstuinen zijn tevens achterom te bereiken via het Roombeekhofje.

Een hoogwaardige afwerking, de gezellige sfeer en de lichte en grote ruimtes zijn enkele kernwoorden die van toepassing zijn. De begane grond heeft een plafondhoogte van maar liefst 3,00 meter waardoor een extra ruimtelijk effect wordt gecreëerd. In de open keuken maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten voor familie en vrienden klaar. En je creëert binnen eenvoudig een buitengevoel door de schuipui open te zetten. In deze zonnige stadstuin is het namelijk het hele jaar door genieten! Dankzij de 3 woonlagen heb je bovendien genoeg ruimte voor uitbreiding tot maximaal 6(!) slaapkamers en 2 badkamers, en dat maakt deze woningen bij uitstek geschikt als heerlijk familiehuis.

Woning 1 linkerzijde (kavelgrootte circa 194m²) € 464.500,- vrij op naam

Woning 2 rechterzijde (kavelgrootte circa 202m²) € 469.500,- vrij op naam

EEN HUIS MET GARANTIE
Om deze zekerheid te kunnen geven wordt dit project gebouwd met Nieuwbouwgarantie

Neem contact met ons kantoor op voor een uitgebreide brochure en voor de diverse opties en mogelijkheden.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Nieuwbouw Herenhuizen Deurningerstraat 132 Enschede

  Halfvrijstaande woning Van € 464.500 tot € 469.500 v.o.n.
  • wonen 147 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Geen huizen beschikbaar
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Verkoopmakelaar

Hoes De Twentse Makelaar

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0546-490600
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuwbouw Herenhuizen Deurningerstraat 132 Enschede

Van € 464.500 tot € 469.500 v.o.n.