Landgoed De Waayenberg

Epe Oplevering gestart
Van € 635.000 tot € 780.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
  • Wonen 155 tot 183 m²
  • Aantal kamers 3

Project Landgoed De Waayenberg

Exclusief en zorgeloos, met veiligheid hoog in het vaandel, zo kan wonen op het historische landgoed “De Waayenberg” in Epe (Gelderland) het beste omschreven worden!

Het in aanbouw zijnde zeer luxe appartementencomplex is gesitueerd in een lommerrijke omgeving in een oase van rust. U kunt hier volop genieten van de frisse schone buitenlucht. Als u kiest voor een appartement op landgoed “De Waayenberg”, dan combineert u optimaal woongenot in een rustige en veilige omgeving met in de nabijheid het mooie en gezellige centrum van Epe, dat grenst aan natuurgebied De Veluwe.

Niet alleen de locatie is superieur, evenzeer de appartementen! n totaal worden maximaal achttien appartementen gebouwd, verdeeld over twee gebouwen. U kunt uw auto parkeren in de ruim opgezette parkeerkelder, waarin tevens de bergingen voor de woningen zijn gesitueerd.

De vloeroppervlakte varieert vanaf 155 m² tot 300 m²!
In het hoofdgebouw zijn nog enkele appartementen beschikbaar en deze worden binnenkort opgeleverd.
Bent u benieuwd dat bent u welkom op deze unieke locatie.

In de Orangerie zijn nog 2 appartementen beschikbaar van 240 tot 300 m².
Een prachtig gebouw welke op dit moment nog casco is en u mu nog zelf kunt kiezen voor een indeling.
Wilt u één, twee of drie slaapkamers, één of meerdere badkamers, een grote of kleine keuken? Het kan allemaal! Het project “De Waayenberg” biedt onbegrensde mogelijkheden! U krijgt de kans om, in samenspraak met de ontwikkelaar, de architect te zijn van uw eigen droomappartement!

Alle voorzieningen zijn erop ingericht om zo lang mogelijk zelfstandig en zorgeloos te kunnen blijven wonen met zo min mogelijk terugkerend onderhoud aan huis en tuin. Verder wordt het appartementencomplex drempelvrij opgeleverd en voorzien van een lift. Het grote voordeel van wonen op landgoed “De Waayenberg” is de volledige privacy, met toch de sociale controle van de gemeenschap en nooit een onveilig of eenzaam gevoel.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

De vorstelijke appartementen zijn beschikbaar vanaf 155 m² en de koopsom voor dit compleet afgewerkte appartement bedraagt € 635.000,-- v.o.n. (exclusief keukeninrichting) inclusief een berging en een parkeerplaats in de kelder).

Spreekt het idee van vorstelijk wonen in alle rust, ruimte en vrijheid u wel aan? Voor meer informatie over het zeer exclusieve project kunt u terecht op de website of op ons kantoor.

Wilt u een vrijblijvende rondleiding op het landgoed? Ook dat kan! Wij laten u graag vol trots kennis maken met de locatie! Hiervoor kunt u een afspraak maken met ons kantoor.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop januari 2018
Start bouw mei 2018
Start oplevering maart 2020

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Landgoed De Waayenberg

Van € 635.000 tot € 780.000 v.o.n.