BROKAAT

Epe Bouw gestart
Van € 362.500 tot € 795.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (13 beschikbaar)
  • Wonen 70 tot 171 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project BROKAAT

In de komende tijd krijgt het straatbeeld van Epe extra glans met de realisatie van het plan Brokaat. Bouwbedrijf De Bruin Putten gaat in dit bijzondere gebouw zowel het winkelpand van de HEMA als 13 hoogwaardige appartementen in beide bovenliggende woonlagen realiseren. Op deze prachtplek kun je straks heerlijk “Wonen in ’t hartje van Epe”.

Het nieuwe gebouw neemt een prominente plek in en kent dezelfde karakteristieke gevelopbouw en raamverdeling als het voormalige winkelpand. Ook in de nieuwe situatie wordt de begane grond in zijn geheel gereserveerd voor de HEMA. Saanen Architecten heeft een gloednieuw jasje ontworpen waarbij de architectonische eenheid van het gebouw behouden blijft. De dakvorm wordt benadrukt door stalen kaders en in het ontwerp zijn moderne materialen toegepast. “Brokaat” is een speelse knipoog naar het kleermakersverleden van de locatie. Tegelijkertijd hint deze projectnaam naar het luxe woongevoel dat je hier als bewoner ervaart.

Doordat er 13 verschillende woningtypes zijn, is de woonbeleving in elk appartement net even anders en uniek! Aan de voorzijde kijk je uit op de gezellige Hoofdstraat, met alle winkels en horeca. Aan de achterzijde woon je heerlijk rustig en wandel je zo het sfeervolle en groene Beekpark in. De appartementen hebben een eigen balkon of dakterras en passen bij de woonwensen die horen bij deze tijd. Er is keuze in het aantal slaapkamers en op de tweede verdieping zijn extra grote appartementen gesitueerd die je nog meer leefruimte bieden.

Groot pluspunt van wonen in Brokaat is dat alles in huis gelijkvloers is. Met de lift en via het trappenhuis is het hele gebouw goed toegankelijk voor iedereen. In het geval van een calamiteit kan gebruik worden gemaakt van het noodtrappenhuis; een veilig gevoel. In de ondergrondse parkeergarage zijn de privé-bergingen en parkeerplaatsen ondergebracht. De appartementen liggen met de voordeur aan een galerij die door het hart van het gebouw loopt. Hierdoor kom je elkaar op ongedwongen wijze tegen en is een praatje gemakkelijk gemaakt. Een speciale corridor in het ontwerp verbindt het winkelgebied met het parkje wat de sociale samenhang en het gevoel van veiligheid verder vergroot.

Spreekt deze heerlijke woonplek in ’t hartje van Epe je aan? Ga naar en klik op Brokaat Epe voor meer informatie over het plan. Heb je vragen of wil je je direct inschrijven op jouw favoriete bouwnummer? We horen het uiteraard graag!

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop februari 2023
Start bouw april 2023
Verwachte oplevering augustus 2024

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 13 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

BROKAAT

Van € 362.500 tot € 795.000 v.o.n.