Villa Loeff

Epe Bouw gestart
€ 875.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 7 (geen beschikbaar)
  • Wonen 154 m²
  • Aantal kamers 4

Project Villa Loeff

Statig, stijlvol, compleet en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van deze nieuw te realiseren appartementen in het gezellige centrum van Epe!

Het gebouw heeft de uitstraling van een statige, stijlvolle villa. Fraaie balkons, stijlvolle roedeverdelingen in ramen en de dakkapellen in de kap geven het gebouw grandeur. De 25 appartementen zijn heel divers qua woonoppervlakte, indelingen, buitenruimtes en prijs.

COMPLEET EN DUURZAAM
Het appartement wordt gasloos opgeleverd en voorzien van moderne installaties. Het gebouw zal volgens de laatste normen geïsoleerd worden waardoor het wooncomfort optimaal is en de energiekosten laag zijn. Het gebouw wordt uiteraard voorzien van een lift waardoor u gemakkelijk alle etages van het gebouw kunt bereiken.

EPE, BRUISEND DORP OP DE VELUWE
Villa Loeff zal gerealiseerd worden aan de Hoofdstraat in Epe. De ligging in het centrum is ideaal want een breed
scala aan winkels en horeca liggen op loopafstand. In Epe vindt u landelijke ketens maar ook leuke boetiekjes. Voor een kopje koffie, heerlijke lunch of diner kunt u terecht in één van de cafés of restaurants. Epe is een geweldig vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten over de Veluwe. Fiets en wandel door prachtige bosgebieden, glooiende heidevelden en het mooie IJssellandschap.

Dit appartement wordt opgeleverd volgens het BENG-principe (Bijna EnergieNeutraal Gebouw principe). Bij deze wijze van bouwen wordt de energiebehoefte van appartementen zoveel mogelijk beperkt en de energie die men nodig heeft wordt zoveel mogelijk uit hernieuwbare bronnen gehaald.

Het voordeel van nieuwbouw is dat u alles naar eigen inzicht kunt inrichten. Dat geldt ook voor de meest centrale plek in uw appartement, de keuken. Bruynzeel keukens in Zwolle is door de ontwikkelaar en aannemer gevraagd om enkele keukenopstellingen te ontwerpen voor ‘Villa Loeff’ welke zijn opgenomen in de keukenbrochure. Deze keukens kunnen volledig worden aangepast voor ieder appartement, uw persoonlijke wensen, stijl en budget. Let op, de keuken is niet inbegrepen in de koopsom.

De badkamer wordt voorzien van een brede wastafel met twee kranen, spiegels en een douchehoek met een in de vloer geïntegreerde douchegoot, glazen douchewand, thermostaatkraan en glijstangset. De badkamer is daarnaast standaard uitgerust met een ligbad. Daarnaast beschikt dit appartement over twee toiletten. Eén separaat toilet en één toilet in de badkamer.

Dit appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder van het gebouw.

De bouw van dit appartementencomplex zal starten op 1 oktober 2022. De oplevering zal ongeveer 20 maanden later geschieden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw oktober 2022

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Edwin van Vilsteren Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 038-4607690

De Haan Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0578-613000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing