Trefpunt

Ermelo
Van € 389.000 tot € 509.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)

Project Trefpunt

Hier kunt u uw droomhuis bouwen op een royale kavel in een bosrijk gebied!
Aan de zuidkant van plan het Trefpunt in Ermelo staan de laatste kavels onder optie. Het is nog mogelijk om u als reserve kandidaat op te geven.

De kavels zijn fraai gelegen aan de Prins Hendriklaan: een lommerrijke laan met veel groen en bomen grenzend aan de geliefde villawijk Koninginnebuurt. U woont hier ruim en luxe, aan een echte laan in een bestaand bos. In een villa helemaal naar uw smaak, omringd door de pracht van de natuur, maar toch aan de rand van een gezellig dorp met veel voorzieningen.

De gemeente Ermelo geeft de kavels uit. Inmiddels zijn 12 kavels verkocht en staan er 3 kavels onder optie.
De kavels die onder optie staan en waarvoor u zich op kunt geven als reserve kandidaat:
- Prins Hendriklaan 10 = Kavel 5: perceel 1115 m², bouwblok 12 meter breed en 15 meter diep, € 389.000 v.o.n.
- Prins Hendriklaan 32 = Kavel 13: perceel 1.520 m², bouwblok 12 meter breed en 15 meter diep, € 469.000 v.o.n.
- Prins Hendriklaan 34 = Kavel 14: perceel 1.425 m², bouwblok 15 meter breed en 12 meter diep, € 459.000 v.o.n.

Buiten de bouwblokken (per kavel aangegeven waar dit is toegestaan), is nog gelegenheid tot het bouwen van bijbehorende bouwwerken zoals bijvoorbeeld een garage.

U bent geheel vrij om uw woning te bouwen binnen de regels van het bestemmingsplan, zolang de bebouwing maar rekening houdt met het bosrijke, parkachtige karakter van de buurt. Meer informatie is bij ons kantoor en bij de gemeente verkrijgbaar. Voor dit plan gelden geen bindings- of vestigingseisen.

Aan de achterzijde van de kavels zijn fraaie vrijstaande nieuwbouw woningen in jaren-30 stijl gerealiseerd. Aan de overkant van de Prins Hendriklaan bevinden zich diverse vrijstaande woningen van verschillende bouwjaren. De Koninginnebuurt is vooral geliefd vanwege de ruime opzet en het groene karakter!

Om het parkachtige en groene karakter te waarborgen dient een deel van de aanwezige begroeiing op de kavel gehandhaafd te worden. Het bouwblok wordt door de gemeente vrij gemaakt van begroeiing en bomen.

Het project is uniek door de ligging aan de rand van de villawijk Koninginnebuurt, het bosrijke karakter, de grote kavels en de bijzonder gunstige ontsluiting naar de uitvalswegen. De A-28 is in 5 autominuten te bereiken. Het NS station is in 10 fietsminuten te bereiken. Ermelo is centraal gelegen op ca. 25 minuten van Amersfoort en Apeldoorn. Amsterdam is in circa 50 minuten te bereiken, Utrecht in 40 minuten. Daarmee vormt dit geliefde dorp met een open karakter een gunstige uitvalsbasis richting het Gooi, Amsterdam, maar ook richting het Oosten. Ermelo is verder bijzonder geliefd wegens de Veluwse bossen, de heidevelden en de ligging nabij het Randmeer met een jachthaven in Horst.

Collegiaal in verkoop met Midden Nederland Makelaars

WILT U EVEN TER PLAATSE KIJKEN?

U bent van harte welkom! De beste indruk van de kavel krijgt u natuurlijk ter plaatse. U kunt dan op uw gemak samen met onze makelaar de kavel bekijken en de locatie van het bouwblok wordt aangewezen. Na de bezichtiging vindt een informatief gesprek plaats op kantoor. Om een afspraak in te plannen kunt u het beste even bellen of mailen met ons kantoor.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Woningtypen

In dit project worden 5 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Van Diest & Van Diest

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0341-495077

Midden Nederland Makelaars B.V. - Ermelo

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0341- 553773
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing