Residentie De Been

Etten-Leur
Van € 356.000 tot € 475.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 9 (3 beschikbaar)
  • Wonen 86 tot 119 m²
  • Aantal kamers 3

Project Residentie De Been

Op de plek van de Been Slaapadviseurs aan de Bisschopsmolenstraat komt volgend jaar Residentie de Been, een luxe appartementencomplex waar u prachtig zult wonen. Zodra de laatste formaliteiten afgehandeld zijn kan het huidige pand gesloopt worden om ruimte te maken voor ‘Residentie de Been’.

Het gebouw bestaat uit een mix van appartementen in verschillende groottes, variërend tussen de 86,3 m2 en 120 m2. Elk appartement heeft een eigen parkeerplek onder een carport en een ruime berging aan de achterzijde van het gebouw op een afgesloten terrein.

De appartementen zullen voorzien worden van de nieuwste duurzaamheidstechniek en zullen volledig gasloos worden opgeleverd. Ieder appartement heeft een eigen warmtepomp in combinatie met zonnepanelen.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.

Foto's

Omgeving

De Bisschopsmolenstraat is één van de oudste en een echte authentieke winkelstraat van Etten-Leur. Van uitzendbureaus, kappers tot leuke boetiekjes, lunchrooms, restaurants en kledingzaken. Alles op een steenworp afstand.

De appartementen komen in een levendige omgeving. De deur uit en je bent in het bruisende Etten-Leur. Ga om de hoek naar de film of het theater. Struin langs de markt of zoek de rust op in het Oderkerkpark. Etten-Leur heeft het allemaal. Van oudsher een dorp maar met stadse allure. Ontdek het zelf.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 9 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Residentie De Been

Van € 356.000 tot € 475.500 v.o.n.