Podium Etten-Leur | VERKOOP GESTART

Etten-Leur Bouw gestart
Van € 340.739 tot € 687.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 66 (9 beschikbaar)
  • Wonen 73 tot 153 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Podium Etten-Leur | VERKOOP GESTART

Wonen op een locatie in Etten-Leur met allure, dat is het wonen in nieuwbouwplan Podium. Luxe wonen, de half verdiepte parkeerkelder met groen dak en gelegen naast het Oderkerkpark zijn kenmerkend aan Podium. Het plan bestaat uit verschillende luxe appartementen, waarbij de voormalige locatie van de Nieuwe Nobelaer dezelfde openheid behoudt.

DIT IS PODIUM ETTEN-LEUR
De complexen Akoestiek en Ensemble worden verbonden middels een half verdiepte parkeerkelder met in totaal 41 koopappartementen. Binnen het appartementencomplex Melodie worden de overige 25 koopappartementen gerealiseerd. De luxe koopappartementen variëren van 73 m² tot aan 173 m² waarbij allen worden voorzien van een ruim balkon en een duurzame installatie: gasloos met een individuele warmtepomp waardoor u in de zomers ook geniet van vloerkoeling. De luxe koopappartementen hebben allure, zijn modern vormgegeven, hoogwaardig afgewerkt en omringd met veel groen in de directe omgeving. Creëer uw eigen thuis in Podium centraal gelegen bij het hart van het dorp en geniet van de kwaliteit en het comfort van de hedendaagse nieuwbouw.

AKOESTIEK (NOORD)
Fijn wonen binnen een groene omgeving in het hart van Etten-Leur. Akoestiek is onderdeel van Podium, noordelijk gelegen in het plangebied en heeft uitzicht op het Oderkerkpark. De appartementen variëren van 100 m² tot en met 173 m² aan gebruiksoppervlakte waarbij u in bezit bent van een (of meerdere) eigen overdekte parkeerplaats.
Gebouw Akoestiek is verbonden aan gebouw Ensemble door de half verdiepte parkeerkelder met groen dak. De woningen in beide complexen zijn eigentijds vormgegeven en voorzien van alle moderne voorzieningen. De appartementen worden gekenmerkt door hun duurzame karakter, met duurzame installaties, hoogwaardige isolatie en de toepassing van zonnepanelen.

ENSEMBLE (ZUID)
Ensembe is het zuidelijke complex binnen het plangebied van Podium. Ook deze appartementen kijken uit op het Oderkerkpark en nemen plaats in de parkachtige omgeving van het plan. De appartementen bezitten een gebruiksoppervlakte van 93 m² tot en met 160 m² waarbij ieder appartement minimaal één overdekte parkeerplaats toegewezen krijgt.
De half verdiepte parkeerkelder met groen dak verbindt Ensemble met Akoestiek. Beide complexen worden gekenmerkt door hun duurzame karakter, met duurzame installaties, hoogwaardige isolatie en de toepassing van zonnepanelen.

MELODIE (OOST)
Melodie vormt onderdeel van de duurzame appartementencomplexen en bevindt zich in het oosten van het plangebied. De appartementen binnen Melodie variëren van 73 m² tot en met 77 m², waarbij u voldoende parkeergelegenheid heeft in het omliggende openbaar gebied.
Het hele gebouw wordt gerealiseerd met het oog op duurzaamheid. Dit bereiken we met de toepassing van duurzame installaties, hoogwaardige isolatiematerialen en zonnepanelen.

Foto's

Omgeving

Met uitzicht op de groene gloed van de directe omgeving en op het Oderkerkpark, bent u met de fiets binnen 3 minuten op het station van Etten-Leur. Vanuit hier kunt u eenvoudig de trein pakken en bent u binnen 10 minuten in Breda en Roosendaal. Tevens bezit de locatie van Podium ook een goede bereikbaarheid met de auto, gezien u binnen enkele autominuten op de snelweg A58 bent.

De centrale ligging van het nieuwbouwplan Podium uit zich doordat het grenst aan het centrum van Etten-Leur. Terwijl u de ochtendzon prachtig ziet opkomen parkeert u de fiets in het centrum en struint u door het winkelcentrum waar u echt alles kunt vinden wat uw hartje begeert.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop november 2022
Start bouw juli 2023
Verwachte oplevering december 2024

Woningtypen

Van de 66 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing