Woonpark Laura te Eygelshoven

Eygelshoven Verkoop gestart
€ 259.635 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (1 beschikbaar)
  • Wonen 119 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 208 tot 223 m²

Project Woonpark Laura te Eygelshoven

Woonpark Laura: comfortabel wonen in het groen.
Gasloze woningen, dus energieneutraal.

Langs de rand van project Laura, aan de Willemselaan en de Kanariestraat, worden moderne twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd.
De entree/hal geeft toegang tot een royale woon-/eetkamer met halfopen keuken, van waaruit u toegang tot het terras heeft. Alle woningen worden standaard voorzien van een uitbouw begane grond 1,2 m. Garage kan alleen nog maar in eigen beheer gebouwd worden.
De overloop geeft toegang tot de riante hoofdslaapkamer, twee overige slaapvertrekken en de badkamer met douche, wastafel en optioneel toilet.
De royale zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid op een vierde slaapkamer. Kortom een gerieflijke woning in een rustige, parkachtige buurt.

Deze woningen worden standaard voorzien van een opties:
- kavel 3, 7, 14: opties uitbouw 1,2m, buitenkraan achtergevel, loze leiding zolder tbv wasdroger, loze leiding keuken en casco badkamer en toilet
- kavel 1, 2, 5, 6, 9, 12 en 13: opties uitbouw 1,2m, buitenberging, aanpassen leidingwerk tbv hoekkeuken (E en W) en casco badkamer en toilet.
- kavel 10: opties uitbouw 1,2m, buitenberging, hoekkeuken (voorzien van vaatwasser, inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast en combi-oven), spuitwerk wanden begane grond + 1e verdieping, sanitair en tegelwerk toiletruimte begane grond en badkamer 1e verdieping, laminaatvloer begane grond en 1e verdieping en bestrating terras + oprit en pad naar voordeur.

Algemeen:
Eygelshoven heeft een riant voorzieningenniveau waarin alle noodzakelijke items vertegenwoordigd zijn. De markt op zaterdag is alom bekend en wordt druk bezocht door mensen van heinde en ver. Ook de vele mooie wandel en fietsroutes dragen bij aan een prettige woonomgeving. Trein en busverbindingen zorgen voor relaxte verbinding naar andere steden of werk.

Indien u vragen heeft of een gesprek wilt inplannen t.a.v. de woningen dan neem gerust contact op met ons kantoor of met de projectmakelaar Alex Knoren,

Foto's

Omgeving

Eygelshoven: groen grensdorp
Grensdorp Eygelshoven gaat terecht prat op zijn landelijke en historische karakter. Gelegen in een sterk verstedelijkt gebied, onderscheidt het amper 2.000 inwoners tellende kerkdorp zich door zijn vele en afwisselende groen, in de vorm van zowel gemengde bossen als glooiend heideland. Eygelshoven: een prima bereikbaar dorp met een functioneel winkelaanbod. In het noorden van Eygelshoven en direct langs de zuidflank van het Schouffertsbos, treffen we project Laura aan, een gevarieerd nieuwbouw woonplan dat zich kenmerkt door diverse en karakteristieke bebouwing, aangevuld met veel openbaar groen.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2018

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Ruijters Woningmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 045-5731111
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Woonpark Laura te Eygelshoven

€ 259.635 v.o.n.