Kersenhof

Geldrop
€ 449.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 15 (7 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 88 m²
  • Aantal kamers 3

Project Kersenhof

Tegenover de kerk in het centrum van Geldrop worden 27 luxe appartementen gerealiseerd. 15 appartementen hiervan zijn in de verkoop, deze appartementen zijn nu beschikbaar.

Op het achter terrein wordt een mooie gezamenlijke tuin aangelegd. Als de stap vanuit een woning met tuin naar een appartement wordt gemaakt, dan wordt vaak de tuin gemist. In dit project wordt dit stuk heel mooi opgevangen door de binnentuin.

Uiteraard worden de woningen duurzaam gebouwd. Ze voldoen aan de eisen die voortvloeien uit het energie akkoord voor duurzame groei. Dit worden BENG woningen genoemd, Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Zo weet je dus dat de energie kosten heel laag zijn voor de aankomende jaren.

De woningen worden opgeleverd met complete, luxe keuken met inbouwapparatuur en maatwerk sanitair. De woningen hebben een zeer duurzaam karakter en zijn voorzien van warmtepomp, elektrische vloerverwarming en zonnepanelen.

De koopappartementen zijn verdeeld in 2 types. Type A is een 3-kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 88m² en een loggia van ca. 5m². Type B is een 3-kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 82m² en een dakterras van ca. 11m². Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een berging. Onder het gebouw bevindt zich een parkeerkelder.
 
De prijs van de appartementen is €449.000,00 von.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 15 huizen in dit project zijn er nog 7 beschikbaar

Verkoopmakelaars

KIN Makelaars Regio Eindhoven

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 040 7200722

Makelaardij OLAV Veldhuizen B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 040-22 33 345
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing