Pagepark Dieseltram

Gennep
Van € 315.000 tot € 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (geen beschikbaar)
  • Wonen 140 tot 144 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 269 tot 502 m²

Project Pagepark Dieseltram

BOUW GESTART IN MAART!

De 20 twee-onder-één-kapwoningen zijn ruim van opzet met 140 tot 144 m2 gebruiksoppervlak en perceeloppervlakten variërend van 269 tot 502 m2. De woningen zijn gasloos en worden opgeleverd met een luchtwaterwarmtepomp, boiler, triple glas en zonnepanelen. Op de ruime kavels is ruimte voor auto's op eigen terrein en standaard is er een grote houten berging van 16 m2 aanwezig. Alle woningen grenzen direct aan het park en hebben ruime tuinen op het zuiden. De twee-onder-één-kapwoningen zijn er in drie verschillende types.

Via de ruime hal loopt u de woonkamer/keuken binnen. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op de mooie groenstrook met speelweide. De eerste verdieping beschikt over drie prettige slaapkamers en een badkamer. Optioneel kunt u op de ruime tweede verdieping, een vierde of zelfs vijfde slaapkamer creëren. Meer informatie over de woningen kunt u vinden op de website pagepark.nl.

Omdat de bouw reeds is gestart, worden de nog beschikbare woningen verkocht inclusief een aantal mooie opties, zoals een uitbouw van 2,40 meter met openslaande deuren en een dakraam op zolder. Bekijk de website voor de juiste prijzen, oppervlaktes en kenmerken.

Interesse
Neem contact op met Smedema Makelaars en Taxateurs.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Pagepark Dieseltram

Van € 315.000 tot € 375.000 v.o.n.