Jan van Brakelstraat

Goes Verkoop gestart
Van € 287.000 tot € 328.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 91 tot 103 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
  • Perceel 143 tot 156 m²

Project Jan van Brakelstraat

In de Jan van Brakelstraat heeft de flat plaats gemaakt voor zeer zuinige levensloopbestendige woningen. Praktisch ingedeeld en met badkamer en slaapkamer op de begane grond. Standaard uitgevoerd met een slaapzolder op de eerste verdieping; optioneel te verkrijgen met 12 m2 woonoppervlak extra; 2 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.

De woningen zijn voorzien van een warmtepomp (Lucht-Water). Er is geen gasaansluiting aanwezig in de woningen. De badkamer en het toilet zijn voorzien van sanitair. De keuken kunt u naar eigen inzicht door uw leverancier laten plaatsen. De woningen worden traditioneel gebouwd, met geisoleerde kunststof kozijnen, bezet met HR++ isolatieglas. De dakopbouw is aan de achterzijde afgewerkt met zinklook gevelpanelen. De hele woning is voorzien van vloerverwarming. Het is heerlijk wonen in een comfortabele woning in het geliefde Goes-West!

De indeling is als volgt: Entree, hal,meterkast, trapopgang en ruime bergkast met daarin de aansluiting voor de het witgoed. Toilet en doorgang naar de woonkamer. Doorzonwoonkamer met open keuken. De slaapkamer is achter de keuken. Er is een doorgang naar de badkamer. Deze is voorzien van wastafel en inloopdouche. Het toilet is zowel vanuit de badkamer als vanuit de hal bereikbaar.

Op de eerste verdieping is in de standaardwoning een overloop, een ruime slaapkamer en de technische ruimte waar de mechanische ventilatie en de warmtepomp staat opgesteld.

Op de eerste verdieping is in de optionele uitbouw een overloop, twee slaapkamers, een badkamer met wastafel en douche en een technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatieunit.

Het is heerlijk wonen in een comfortabele woning in het geliefde Goes-West!

Dit project is in collegiale samenwerking met Makelaardij Westeinde

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2020
Verwachte start bouw januari 2021

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Kuub Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 22:00
Bel 0113-227788

Makelaardij Westeinde

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0113-223320
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing